auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2014
Skuter fajny.
Wracając do tematu
PiTT napisał/a:
chodzi właśnie o to żeby znaleźć coś super w niskiej cenie i cieszyć się z zakupu jak małe dziecko
a może jakiegoś fiata 126p. kupie
Masz racje, kup sportowe auto w okazji, albo 126p na codzień, btw byłeś kiedyś holowany ? Z tego co pamiętam to assistance ma ograniczoną liczbę zgłoszeń per rok
wracamy do tematu- wiosna sie zbliza wielkimi krokami i zaraz wykupia mi wszytkie sensowne jednoslady na rynku i zostana same dopiero co zaimportowane smietniki
cena 5.8
w cenie fabryczny silnik tez prawie nowy, nowe klocki na przod, ze 3 zestawy rolek do wariatora pollini i prawie nowy wariator fabryczny.
Z minusow od jesieni to mi sie obtarl w jednym miejscu, ktore juz kiedys Bart obtarl i pomazal pedzelkiem, ok 1cm. Przbieg skutera ok 6400, silnika ok 1500
Pp w sobote ogladal i jezdzil moze podzielic sie wrazeniami
Moge przyjac w rozliczeniu skuter 400-500cc z pewna historia i przebiegiem mniejszym od mojego kombi w dieslu. Z doplata moja moze byc oczywiscie.
Mozna i samochod a nawet busa, konkretnie to jakie niby jakie salonowe 250 i o jakiej mocy? Bo chinczycy to nie robili takich. Nie kazdy tez jest fanem jezdzenia bez prawka...
Jedyny nowy skuter o takich parametrach i budowie to gilera runner st200 , 22km za... 16900 a i tak nie pojedziesz nim bez A2
Za 9tys jest wysyp markowych, nowych 125tek, fajne, ale maja 9KM.
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pią 27 Lut, 2015
Kurde, google mówi, że wygląda to jak ścigacz, jeśli tak to niezła wioska
Wspólnik kupił na jesieni Yamahe Xmax 250 za 5 kilo pln w super stanie (9Kkm przebiegu). Jest to taka przepaść w stosunku do moje 125, że nawet nie ma co porównywać. Spod świateł to z GTR można stawać
Rasta nic nie rozumiem z Twoich wywodow, przeciez Ty umysl scisly jestes. To, ze Twoj skuter wyglada i jezdzi jak lada samara, nie znaczy, ze ten wyglada jak scigacz. Jak na jego rocznik mial nowoczesny wyglad o sportwym zacieciu. Tak tez jezdzi, ale to ciagle skuter. Bart na nim normalnie wygladal i ja tez. Nie pasuje do niego kask retro z vespy, ale integral w ktorym jezdze pasuje idealnie. Skuter nie jest mikrusem wiec do 185cm jest luz.