obawiam się DarkLady, że spokojnie możesz zapytać moją Kasię o wymianę chłodnicy, wahacza albo czegoś innego to wkońcu moja dziewczyna...
A jeśli któraś z dziewczyn powie, że spokojnie może być mechanikiem to poproszę o prezentacje demontażu wahacza z Berlingo po 250 tys kilometrów... hihihihi
Wysłany: Nie 10 Cze, 2007 Re: Wasze doświadczenia z kobietami...
sweety napisał/a:
- ogólną wiedzą motoryzacyjną ?
- zna się lepiej albo dorównuje wam wiedzą techniczną ?
- jeździ równie dobrze jak nie lepiej od was?
- gdy przegrywacie z dziewczyną ? (zawody, wyścig, czy nie oficjalna zabawa).
Jesli to bedzie moja dziewczyna to dla mnie wazny jest punkt C, bede mogl sie z nia zmienic na trasie i spac spokojnie.
Sweety, nie rozumiem po co ten temat.
Uwazasz ze jestes dobra w wiedzy technicznej? OK, zapraszamy na techniczne, tam moza sie wykazac.
Co do jazdy zapraszamy na coroczne zloty "tor lublin"
dzik napisał/a:
Sweety, nie rozumiem po co ten temat.
Dla spamu ?
pozdr
Kasia [Usunięty]
Wysłany: Nie 10 Cze, 2007
Vlodarsky napisał/a:
obawiam się DarkLady, że spokojnie możesz zapytać moją Kasię o wymianę chłodnicy, wahacza albo czegoś innego to wkońcu moja dziewczyna...
A jeśli któraś z dziewczyn powie, że spokojnie może być mechanikiem to poproszę o prezentacje demontażu wahacza z Berlingo po 250 tys kilometrów... hihihihi
ja moge wymienić wahacz ale nie jestem pewna czy dam rade w Berlingo
Dark Lady też Kasia?
wszystkie Kaśki to fajne chłopaki
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Nie 10 Cze, 2007
Kwitująć caly ten niemądry topic...
Chcialbym powiedziec ze czasem martwią mnie kobiety ktore chca byc jak faceci...
albo lepsze... wiadomo ze nigdy nie beda jak facet...
kobiete to kobieta, wspaniala ,kochana, piekna,uroczna, zona, partner na cale zycie....
a takie kobietki ktore koniecznie chca byc jak faceci...
cóż...