Sprzedam BMW E39 523i 1997 rok.
Przebieg udokumentowany - 152 600 km (mam ją od przebiegu 136 600 km)
Wyposażenie w najważniejszych rzeczy - elektryka, klima auto, szyberdach szklany elektryczny.
Dwa komplety opon zimowe i letnie.
AC+OC+Autocasco + ważny przegląd techniczny.
Wg. katalogu 170 KM, wykres z hamowni pokazuje 184 KM (te silniki mają nadwyżkę).
Zrobione przeze mnie:
- wymieniany olej Millers (Marek potwierdzi, że kupowałem ) co 5 000 - 6 000 km
- wszystkie filtry (dziś wymieniłem kabinowy węglowy)
- olej w skrzyni i w dyfrze
- wahacze tył dolne Lemforder
- w czerwcu zrobione kompletne heble (tarcze + klocki nowe)
- wymienione przewody hamulcowe
- odboje amorów
- silentblocki przód
- uszczelka przedniej szyby
i kilka innych rzeczy, które mam spisane.
Ogólnie auto bardzo zadbane, jak to zazwyczaj ode mnie.
Cena 15 000 pln do delikatnej rozmowy z zainteresowanym.
Warszawa Targówek lub Otwock.
Tel.: 516 444 894
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
Ostatnio zmieniony przez Walle Pon 05 Sty, 2015, w całości zmieniany 1 raz
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Pon 05 Sty, 2015
Jak z gazem do tego? Cza zawory ustawiać? Jak tak to 1k czy 2k taka operacja?
Czy jest i czy duża utrata w komforcie w stosunku do Subaru, bo nie ukrywam, ale chciał bym móc bez problemowo zapierdalać po dziurach.
Czy jest i czy duża utrata w komforcie w stosunku do Subaru, bo nie ukrywam, ale chciał bym móc bez problemowo zapierdalać po dziurach.
Gaz można założyć, wiele takich beemek jeździ na gazie, co do szczegółów - trzeba poszukać dokładniejszego info. Auto na seryjnym zawiasie, bardzo komfortowe, nie obniżane.
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
polecam, swietna fura
spalanie w miescie realne mialem kolo 12-13, ale u Macka spalanie spadlo o kilka litrow tylko ze w zupelnie innych warunkach
srednia z trasy ok 8l.
ja bym tu gazu nie wrzucal, po co robic sobie problemy
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Pon 05 Sty, 2015
Rasputin napisał/a:
e23 pojechało po programie do mechaniora, wyczyścił wtryski, wymienił oleje w skrzyni, w dyfrze, założył w końcu stacyjkę. Auto gotowe do sezonu wiosennego Pozostaje mi kupić głośniki (nie ma) i osłonę po kierę i mogę śluby obsługiwać