auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Nie 28 Wrz, 2014
Dziękuję panowie eksperci za bezcenne rady. Za Waszą namową poszedłem po rozum do głowy i postanowiłem opuścić cenę, pewnie jakbym tego nie zrobił to bym już na zawsze musiał bujać się z tym szmelcem.
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pon 29 Wrz, 2014
Jako ciekawostkę dodam, że po tel. cała rodzinka przyjechała: tata, mama, córka i syn, który miał z 8 lat i to dla niego kupili, dzieciak bał się własnego cienia. Nie wiem jak nasrane trzeba mieć by taki telefon takiemu smakaczowi kupować
dokladnie, wstyd ze nie pojechali kupic mu ajfona... jak on teraz w szkole sie pokaże
a juz tak serio, sprzedalem jakis czas temu iphona 4s znajomemu mojego znajomego
to mial byc prezent dla jego 13 letniej corki, ogolnie w szkole kazdy taki juz mial, wiec i ona taki prezent sobie wymarzyła...
nie wnikalem, byl klient to git
po jakis 2 m-cach slysze od tego mojego znajomego ze ciekawa akcja byla w szkole
na wfie ktos zakosil tej dziewczynie tego ajfona... poszukiwania, komunikaty nic nie daly, ale nauczycielka miala glowe na karku i kazala wszystkim uczniom oproznic plecaki
okazalo sie ze inna kolezanka z klasy jej zakosila...
dramat jak dzieciaki maja juz nawalone w glowach
na serio uwazam ze w moich czasach bylo pod tym katem duzo lepiej, mozna bylo zazdroscic jak ktos mial walkmana kajtek a pozniej sony
albo reeboki pumpy spod palacu
teraz karwa dzieciak musi miec ajfona, ajpada i obowiazkowo jakies konkretne najeczki
smutne jest to ze mozesz sie na to nie zgadzac, ale wtedy wlasne dziecko dostanie od rowiesnikow najwiekszy wycisk...
To jest masakra innego slowa nie znajduje. Moj pierwszy tel to byl jakiś ericsson z wyświetlaczem na 2linie w wieku 18lat
wiesz to byly tez inne czasy bo w podstawowce nie bylo nic... na ulicach bylo widac biznesmentow z centertelami w walizkach
w liceum pagery sie pojawily
fajne czasy z metrobipami i zostawianiu wiadomosci w centrali
dopiero pozniej komorki i caly przekroj nokii, siemensow i ericsonow