auto: eM
silnik:: jest
moc: ... mam tę moc!km Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Wrz 2011 Skąd: Wrocław / Warszawa
Wysłany: Wto 19 Sie, 2014 [W] wynajmę mieszkanie w Warszawie - oferty
Mam mieszkanie do wynajęcia od września - kawalerkę na Pradze, fajną i miło urządzoną, po remoncie, w dobrym punkcie.
Mieszkanie do wynajęcia - Warszawa, Praga, ul. Wileńska
Do wynajęcia od września - mieszkanie w Warszawie, na Pradze, przy Wileńskiej, koło rogu z Czynszową.
- lokal w budynku zbudowanym ok. 10 lat temu, 5. piętro z windą,
- mieszkanie 32 m kw., po remoncie i malowaniu wiosną tego roku
- pokój kwadratowy, ustawny, z balkonem; kuchnia widna, łazienka z prysznicem, hall z szafą wnękową
- mieszkanie w pełni wyposażone - są meble, sprzęty (pralka, odkurzacz, żelazko itp.), nawet sztućce i naczynia.
- możliwe (na własną rękę) przyłączenie telefonu stacjonarnego (są kable), poprzedni lokator korzystał też z internetu lokalnego dostawcy.
- za 1600 zł miesięcznie (w tym czynsz, bez mediów i innych opłat, np. internetu).
Ostatnio zmieniony przez Jakarti Pon 29 Cze, 2015, w całości zmieniany 1 raz
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 20 Sie, 2014
1600 za kawalerke to standardowa cena w warszawie. mysle, ze spokojnie znajdziesz tez oferty o 100 czy 200zł tansze. wilenski jest blisko centrum - wystarczy przejechac tramwajem przez most wiec wbrew pozorom nie jest to jakis koniec swiata jak bialoleka czy targowek - tam ceny sa sporo nizsze
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: eM
silnik:: jest
moc: ... mam tę moc!km Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Wrz 2011 Skąd: Wrocław / Warszawa
Wysłany: Śro 20 Sie, 2014
tym bardziej ze perspektywicznie - za pare miesiecy tam bedzie metro, a wtedy ceny raczej pojda jeszcze w gore. serio za to cene wynajmujemy to mieszkanie juz od kilku lat.