Sprzedaję samochód - kompakta E46.
Historia trochę jak z baśni handlarzy - kupiłem go "własnoręcznie" w Niemczech w salonie BMW (fakt, że stał porzucony gdzieś w kącie), przywiozłem i jeżdżę od niecałych dwóch lat. Za zachodnią granicą całe życie był w jednej rodzinie (zdaje się 2 albo 3 wpisy w briefie).
Auto miało jakąś niegroźną stłuczkę parę lat temu.
Przebiegu ma w tej chwili niecałe 170 tysięcy km (wszystko udokumentowane, z czego niecałe 40k moje), nie psuje się, jeździ żwawo i pali średnio 6.5l (wiadomo, spritmonitor.de).
Na wyposażeniu m.in.: ksenony, klimatyzacja automatyczna, fabryczne radio cd business, kierownica skórzana, wyłączalny system ESP.
Silnik to chyba najbardziej udany czterocylindrowy dyzel z BMW (2.0 common rail), ma w tej chwili trochę ponad 200KM - wymieniłem intercooler na duży, poza tym założony jest akcesoryjny downpipe i wydech, no i program w GCS Tuning pod Krakowem.
Do sportu się nie nadaje, ale to przyjemny i dość szybki samochód na codzień.
Szpery brak, za to są sprężyny Eibach (coś koło -30-40mm).
Wszystkie "tuningowe" części można zastąpić seryjnymi - gdzieś mi się to wszystko wala po garażu.
Chciałbym dostać 15 tysięcy zł, jakby co - mój numer: 693 399 440.
Tak wygląda:
W grę oprócz sprzedaży wchodzi także zamiana na Ferrari 360 lub 458 z niewielką dopłatą z mojej strony.
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Pon 28 Kwi, 2014
ładne auto
edit: hooligan ?
Ostatnio zmieniony przez Pon 28 Kwi, 2014, w całości zmieniany 1 raz
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Rabar jest spoko, skupuje wszystko co się na hh wystawi
Zdjęcia muszę jakieś cyknąć, więcej nie mam. Wewnątrz są gówniane fabryczne fotele i czarna podsufitka, z tyłu wystaje hak (ale za to DMC przyczepy = 1.6t, cały zestaw 3.49t - bez prawka BE i viatolla ).
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
a kiedy wracasz Rabi?
to do tego czasy przemyślę i tydzień przed rozpocznę intensywne negocjacje żeby podkupić
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Czesio napisał/a:
co mam powiedzieć jako właściciel francuskiego kabrioletu, auta typowo fryzjerskiego ?
Czesiu, jesteś handlarzem, nie właścicielem