A więc jade sobie z dwoma murzynami na pokładzie Mitsu 3000 GT taty i za nami Porsche Carrera 4S czarna... Stajemy na światłach obok siebie i gość mi puścił oko miał obok siebie piękną niewiastę ale podrywał mnie ( o sso chodzi ? )
No ale nie ważne podgazował - wyłączył trakcję i czekamy na światło...
Ja 175 KM automat skóra i inne gadżety czyli kupa... ale wyglądałem na 320 KM
On wyglądał na tyle ile miał... (podświadomie mówiłem sobie ale wstyd już przed startem)
No ale dobra zielone ja ruszam z automata jak na emeryta przystało a Pan z Prosiaka poszedł ogniem a dla uwydatnienia swojego popisu jeszcze zrobił pięknęgo boka przed moją maską pokazując swoją wyższość... miło było i Pan miły bo pomachał...
Kurde ale wstyd... ale Prosiak pięknie chodzi... ledwo go utrzymywał na drodze.
Michał to jest 3,0 12V
poprzedniego tata miał 3,0 V6 24V to przez 8 lat tylko pare razy wymieniał sprzęgło, klocki i robiliśmy przeglądy. Nic totalnie nic się nie działo !!!!
Natomiast z tego co ja zauważyłem to w tych TwinTurbo były problemy z turbinami i może w nich skrzynie były słabe... tego nie wiem. Kiedyś serwisowaliśmy kilka sztuk takich samochodów. Te VR-4 dają dużo radości z jazdy... no i pozycja kierowcy jest taka, że czuje jak by był uszyty na miare ten samochód. Szkoda, że one już nie są produkowane.
więcej masz tu bo kiedyś już się pociłem nad opisywaniem tego samochodu... ten na górze tematy jest najlepszy http://mymoto.pl/forum/po...ory=6&article=6
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Wto 29 Maj, 2007
Zostales skilowany
Co do 3000twinturbo to w Warszawie jest jeden spec od tych aut w rembertowie (Warszawa).
Mial 4, nie mial problemu ze sprzedaza zadnego.
Twierdzi ze problemy o ktorych ludzie pisza typu sprzęgla, przeniesienie napędu itp to tylko i wylacznie wina agresywnej eksploatacji.
A auto wymiata na prostych lepiej niz lancer
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...