auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Śro 02 Kwi, 2014
ptaku napisał/a:
chcialem kupic auto od 1 wlasciciela z forum jezdzone tylko w niedziele i swieta
Który to ci taka bajke sprzedał? Czesio
BTW tu masz dobrego kandydata.
http://allegro.pl/renault...4087967777.html
Gościu z forum Clio (GeKo go zna),miała być to treningówka ale rozmyslił się. Rozrząd czyli najdroższa rzeczy w Clio zrobiona. Brałbym
Z ta klatką, to ja bym uważał, bo za 8k to będzie auto z klatką zrobioną u jakiegoś Pana Kazia, który kiedyś nawet pospawał balustrade na balkonie, to jakby klatki miał nie pospawac. A wtedy przy dzwonie to przyniesie więcej szkód niż korzyści.
Ale kubly i szelki to podstawa, bez nich to ciężko się skręca jak musisz trzymać się kiery żeby nie wylądować na miejscu pasażera.
A slicki to olej na początek, wystarczy że podjedziesz do lokalnej wulkanizacji i poprosisz żeby Ci założyli jakieś opony przeznaczone do utylizacji - najczęściej mają te 2mm bieżnika, nakurwiasz cały dzień i potem oddajesz i miałeś opony do upalania za friko. Ja tak upalalem przez rok - jakieś 8 Ulezy i NMnP
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Rasputin napisał/a:
ptaku napisał/a:
chcialem kupic auto od 1 wlasciciela z forum jezdzone tylko w niedziele i swieta
Który to ci taka bajke sprzedał? Czesio
BTW tu masz dobrego kandydata.
http://allegro.pl/renault...4087967777.html
Gościu z forum Clio (GeKo go zna),miała być to treningówka ale rozmyslił się. Rozrząd czyli najdroższa rzeczy w Clio zrobiona. Brałbym
Dobra sztuka, chyba ideał w temacie i nie chrupek.
jesli sie z Kamilem dogadasz na 106 to bedziesz zadowolony
pytanie czy Kamil chce sprzedac czy jeszcze potrzymac... ale jak wszyscy wiemy tak sie aut nie sprzedaje, tylko wtedy kiedy jest klient
ja sie nie nastawialem na sprzedaz ale stwierdzilem ze jak ktos da konkretna cene za saxo to sprzedam
gdybym sobie wyznaczyl termin w ktorym moge sprzedac to do tej pory bym koorwa odświeżał ogloszenia na allegro
PiTT: z calego serca mam nadzieje ze Kamil sprzeda mi swojego puta. Jak narazie powiedzial ze w weekend przesle mi foty chociaz juz teraz wiem ze auto jest mega fajne. PiTT pocisnij go zeby sprzedal mi puga a przywioze ci zoltego z Indonezji do sprzatania
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
był tak bity, że Pittowi zabrała go opieka społeczna po tym jak podpierdolili go sąsiedzi