auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Śro 23 Maj, 2007
JA też raczej za imprezą- GTkowy napęd na cztery łapy napewno da sporo frajdy i pozwoli poszaleć raz na jakiś czas zachowując 100% użyteczności emerytowozu. Rka jest fajna ale w środku jest już imho zbyt kwadratowa- deska jakby dłutkiem z kamienia ciosana.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
qbus napisał/a:
za sam dzwiek motoru i koneksje rajdowe
dzwiek silnika w volvo jest tez bardzo rasowy gdy wbije sie w obroty, nie musi sie chowac przy imprezie. Co prawda rajdowych koneksji nie ma, ale z powodzeniem startowaly na torach
Cytat:
Rka jest fajna ale w środku jest już imho zbyt kwadratowa- deska jakby dłutkiem z kamienia ciosana.
dokladnie tak jest, ale dla mnie ma to swoj urok
szczerze mowiac bardziej drazni mnie deska i wykonczenie w imprezie
Marcel 08 napisał/a:
k-mart napisał/a:
chyba w nastepnym tygodniu pojade i zabiore
jezeli to nie tajemnica to ile $$?
nawet nie pamietam, chyba 4000.- fr bylo :566:
jakos tam lekko pukniete z przodu
zowa [Usunięty]
Wysłany: Czw 24 Maj, 2007
jak Kocham Imprezy tak w tym wypadku muse napisac VOLVO... mielismy kiedys 850-tke T5 i powiem ze auto Szal hu... z reszta Qubus ktorego w tym momencie wywolalem do tablicy moze powiedziec jak to auto zapier.... a co do piero taka R-ka
subarak, nie jaram się volvo wogóle. W zimie gt pójdzie grubo, a tym będziesz mielił. Ale kwestia gustu, mi volviaki średnio podchodzą, nawet nowe R na haldexie jest cienkie...
Wysłany: Czw 24 Maj, 2007
Marek, ale ja nie bede startowal w rajdach czy innych wyscigach by walic ostro na czas i trakcja to podstawa. Mysle ze da sie przejechac cala polske w ostra zime fwd
A w CH zim nie ma
Impreza mnie jara bo mam troche zapasowych gratow do niej, chociaz wiekszosci juz sie pozbylem. I ladnie ja mozna zrobic: bialo-czerwone lampy na tyl z wrx'a-jp, niski zawias, 17", jakas ladna nierdzewka i jest bomba. Jej duzym minusem to ze w h.. ich jest, szczegolnie w sedanie z naklejkami à la calibra-club.pl
Ale jest tylko jeden K-mart w imprezie... Zrób tak byś TY był zadowolony. Ja tylko piszę, że te volviaki mnie nie kręcą. Zawsze kochałem imprezę gt i gdyby była kobietą, to mógłbym powiedzieć, że przynajmniej raz w życiu byłe zakochany.