auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pon 13 Sty, 2014
Dobra monitor podpięty, rozpakowując miałem wrażenie, że właśnie ze sklepu go przyniosłem, wszystko w ori folijkach, nawet eknan osłonięty firmowym ochraniaczem. Polecam tego handlarzynę, tylko ciężko się z nim negocjuje
pakowalem go do przeprowadzki
nie pamietam czy przetarlem z kurzu, ale chyba jest ok skoro piszesz zadowolony
pobaw sie profilami kolorow bo swietnie sie sprawdzaja
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
rasta napisał/a:
Dobra monitor podpięty, rozpakowując miałem wrażenie, że właśnie ze sklepu go przyniosłem, wszystko w ori folijkach, nawet eknan osłonięty firmowym ochraniaczem. Polecam tego handlarzynę, tylko ciężko się z nim negocjuje
+1
Zakupy u Pitta to zawsze towar jak z linii produkcyjnej.
A tak przy okazji rozglądam sie za tego typu monitorem w używce.
bardzo
swietny monitor, byc moze kiedys wroce do della jak sobie ogarne miejsce gdzie bede mogl postawic stacjonarnego kompa
jest jakis nastepca tego modelu?
ogolnie uzywke na allegro dosyc ryzykownie kupowac szczegolnie ze wiekszosc pochodzi z firm gdzie kotlowaly pewnie po 12-18 godz. dziennie
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
PiTT napisał/a:
;)
pakowalem go do przeprowadzki
nie pamietam czy przetarlem z kurzu, ale chyba jest ok skoro piszesz zadowolony
pobaw sie profilami kolorow bo swietnie sie sprawdzaja
Profil kolorów już zmieniłem na inny niż był, zamówiłem też oryginalne głośniki dell do niego za całe 29 pln
auto: x
silnik:: y
moc: 99km Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Lip 2011 Skąd: Wawa
Wysłany: Śro 15 Sty, 2014
Faaajny ten moniotrek, niezły motyw z tym pivotem..
Prócz wszystkich wodorysków, doceniam tez taką pierdołę że na malym biurku da się go optymalnie ustawić (konretnie ruchoma podstawka).
Niestety nie moge tego napisać o zamówionym głośniku cena adekwatna do jakości i rani moje uszy...