auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 31 Gru, 2013
Bonczek napisał/a:
Greg napisał/a:
Szkoda że te Mini są tak drogie - bo 38k to dużo za ośmioletnie auto.
Nie wiem czy to dobry sposób rozumowania
Sposób rozumowania jest jak najbardziej dobry, fakt jest faktem - używane Mini mocno trzymają cenę i są po prostu drogie vs. rocznik vs. auto. Dla właścicieli to może plus. Jak szukałem fury to rozważałem MCS ale w budżecie który wtedy chciałem przeznaczyć (~30k) były same stare paździerze - auta gorzej wyposażone i starsze o 2-4 lata od innych modeli (niewiele tańszych w zakupie). Wybrałem akurat to, co bardziej mi odpowiadało i błem zadowolony, więc to chyba kwestia priorytetów, a nie dobrego/złego rozumowania. A fakty są faktami - Mini są drogie jak na swój wiek.
M napisał/a:
Można kupić ośmioletniego lanosa w całkiem dobrych pieniądzach myślę, rzeczywiście po co płacić 38k jak można mieć to samo za 5k
M, Ty tak na serio? Bo nie wierzę. Niskich lotów insynuacja.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Wto 31 Gru, 2013
Imho cena atrakcyjna, auto fajnie skonfigurowane, jeżeli nic go nie boli (a i pum i kuner potwierdzają że all ok ) to znajdzie się pewnie ktoś kto go w miarę szybko łyknie.
Gdyby był wystawiony trochę wcześniej sam bym go łyknął zamiast beem.