auto: Clio&Skoda
silnik:: 1998/998
moc: 999km Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2011 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Pią 15 Lis, 2013
Cytat:
Uratuj mnie, jestem Polski Fiat 125p z roku 1978-1979 do "oddania" za 1000 zł, z papierami. Silnik 1500 "luzem" - wyjęty z samochodu. Maska i dach w oryginalnym kolorze. Dookoła byłem malowany - to widać. Miałem wymioniony tylny pas. Podłogą zajęła się rdza i leci... Kierunki przednie mam duże w chromiee, przednie lampy z plastikiem w kolorze srebrnym... uratuj mnie przed złomem, masz czas do MAX soboty. Info u mnie. Stoję w Łomiankach... i czekam na Ciebie
Ulica narbutta na samym wjezdzie z pulawskiej za kioskiem stoi borewicz kosci sloniowej
Jakies 3 lata temu mojej wujek sprzedal na zlom borewicza, nie wiem co go sklonilo do tego posuniecia, silnik byl mizerny, ale buda w swietnym stanie
auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Wysłany: Nie 29 Gru, 2013
Odgrzewam kotleciora bo fiacior kupiony
Oglądałem kilka sztuk w budżecie do 2500 ziko i były to takie pomniki, że reanimacja tego była nieopłacalna!
Ludzie poszaleli i myślą, że to jakiś rarytas jest
Auto kupiłem dziś w Łodzi i do stolicy dotarł o własnych siłach
Auto nabyte od handlarza a wszystko co napisał w ogłoszeniu, i przedstawione przez słuchawę potwierdziło się na miejscu!
Blacha zdrowa jak cholera, nie licząc lewego progu, który trzeba wstawić nowy.
Masa nowych części plus trochę gratów w gratisie.
Nie jest to lalka, ale myślę że jak za tą kasę (chciał 2200, oddał za 1800) to dobra baza do działania
auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Barej to standard w tych autach i to fabryka ta mazała szok
Na mokotowie był taki za 1500ziko co miał zabzpieczone progi i drzwi do wysokości listwy...tasmą
Jakby to zerwać to od razu z progami i jakieś 5cm dolnej krawędzi wszystkich drzwi
Koleś chciał zejść stówkę za te jak to określił "niedociągnięcia"
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Ja mam takiego speca od zabezpieczeń ze jak mi bmw zrobił to przez 3 kolejne lata z progów kapało jak na słońcu stał
Opowiadał że przyjeżdżali ludzie do niego autami prosto z FSO po odebraniu i już był zardzewiałe blachy, wiec najpierw usuwał rdze a później dopiero konserwował nowy samochód