auto: Saxo VTS
silnik:: TU5J4
moc: 118km Pomógł: 34 razy Dołączył: 20 Sty 2008 Skąd: Górki Małe
Wysłany: Pią 20 Gru, 2013
Walle napisał/a:
mówię stanowcze nie sztucznemu wypełnianiu wszelkich luk w rynku , tym bardziej w ten sposób.
Chcę mieć sportowe coupe, to z normalnym mocnym motorem, bo to sportowe coupe, a nie udaję, że mam sportowe coupe, ale niekoniecznie stać mnie, żeby lać paliwo do sportowego coupe. Poza tym chcę mieć sportowe coupe, ale opłaty wysokie też są mi nie w smak, więc może jakieś sportowe coupe wannabe???
Ja bym na to patrzył, z drugiej strony. Jeśli szukasz dupowozu z dieslem , to nie musisz kupować golfa, focusa, astry, ibizy itp itp tylko coś co niby jest sportowym coupe
Walle napisał/a:
Poszedłbym w klasykę z lat 80/90.
Wolę tamtą motoryzację, była prawdziwa.
co do tego to się zgadzam w 100%
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 22 Gru, 2013
Jeżeli już zmieniamy temat to tak. Mogę opowiedzieć dwa przypadki:
1) 40500 PLN
Wersja z nawigacją, bardzo rzadka bo za navi się dopłacało chyba z 10k. Czerwona, miała przytarty prawy tył. Ma dwa placki 3x3cm przy rogach z lakierem po 500um. Ładnie polakierowana, nie walona z innej strony. Właściciel lakierował maskę bo miała odpryski (standard w tym modelu). Lekko zastany zacisk tylny lewy, lekko stukająca przekładnia. Ogólnie auto dobrze się napędzało, hamowało, środek w super stanie.
2) Cena wywoławcza 50000 ale za 48000 pójdzie
Idealna - lakier do polerki. 1 właściciel salon Polska, serwisowana na gwarancji w ASO, później w Ecu.
EDIT:
A - no i w pierwszej nie było w końcu dyskusji o cenie bo stwierdziłem, że jednak nie chce lakierowanego już przez kogoś auta. Ale właściciel zapewniał, że jak wezmę to z ceny zejdziemy.
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 22 Gru, 2013
Rasputin napisał/a:
Bonczek napisał/a:
nie chce lakierowanego już przez kogoś auta.
No to powodzenia w szukaniu auta
Ziom, właśnie ten drugi typer za 48 chłop lakierował dokładkę z przodu bo przytarł a reszta w oryginale. Tyle, że przez inne wydatki, które trafiłem pierwsza mieści się w budżet, druga na razie nie, ale chyba dozbieram.
Cały czas jest do sprzedania A3 sportback , 2.0 T z DSG , może ktoś szuka takiego auta , auto sprowadzone z Niemiec i serwisowane w ASO Palmowski w Olsztynie . Stan bardzo bardzo dobry