auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 19 Gru, 2013
Czesiu
nikt nie widział i każdy radość czuje z tego powodu
Twoje auta to szroty i każdy o tym doskonale wie bez patrzenia na nie.
edit:
aa i zeby nie bylo watpliwosci. mysle ze kazdy odnosi wrazenie, ze nie wynika to z tego ze dysponujesz mniejszym budzetem tylko z tego ze kombinujesz i nie mierzysz sił na zamiary
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Ostatnio zmieniony przez Jakarti Czw 19 Gru, 2013, w całości zmieniany 2 razy
Oh ta włoska stylistyka i smaczki, jak na przykład wisząca puszka tłumika pod zderzakiem ze smutnymi rureczkami oraz wystające ponad podszybie wycieraczki jak w cinquecento. Piękne <3 I zaślepka poduszki też.
Ostatnio zmieniony przez antoś Czw 19 Gru, 2013, w całości zmieniany 1 raz
wycieraczki faktycznie dziwnie wygladaja na zdjeciu, choc zaiste przez 15 lat sie w zadnym aucie na nie nie patrzylem, ale jesli chodzi o smutny wydech to jak na Boga by wygladal wesoly??
mnie akurat rozsmiesza obecny trend dawania 2 lub 4 wielkich chromowanych rynien po 4-5 cali a dym leci z 2 malych rurek cofnietych o 2cm od tych rynien, ostatnio takiego Typera nowego widzialem
Płaski tłumik, który by nie wisiał pod autem i ładne wystające dwie końcówki lepiej obudowane zderzakiem. A nie wielka dziura w zderzaku i dwie cienkie rureczki na tle połaci szarej blachy tłumika. Jeszcze gorzej jest w 147, gdzie pordzewiałe tłumiki dyndają smutnie pod autem.
Absolutnie jestem przeciwnikiem dawania 4 końcówek w kompaktowych autach, jakichś sztucznych wydechów itp., tylko chodzi mi o estetykę akurat tego wykonania.
auto: Saxo VTS
silnik:: TU5J4
moc: 118km Pomógł: 34 razy Dołączył: 20 Sty 2008 Skąd: Górki Małe
Wysłany: Czw 19 Gru, 2013
Walle napisał/a:
. No bo cóż to za hybryda - niby sportowe, ale z dieslem. Jeszcze, żeby ten diesel był mocny, a to silnik który jeździ w Oplach, Saabach i Fiatach. Chyba, ze to zadatki na jongtajmera ma. Jeździłem taką, tylko, że miała męski silnik - 3.2 V6. I to auto mi się podobało. W tej wersji to smutek. Ten pasjonat Alfy poszedł na jakiś mega kompromis.
Kle, Kle, Kle, Kle.......
Hm ja bym powiedział, że auto idealnie wypełnia pewną lukę w runku.
Jeśli szukasz czegoś ciekawego, niedużego z oszczędnym dieslem, to masz do wyboru vw, francuzy, japońce ( wszystko to zwykłe diesle pez polotu jakich pełno na drogach).
albo ciekawą stylistycznie "sportową" alfę z dobry silnikiem .
Chcę mieć sportowe coupe, to z normalnym mocnym motorem, bo to sportowe coupe, a nie udaję, że mam sportowe coupe, ale niekoniecznie stać mnie, żeby lać paliwo do sportowego coupe. Poza tym chcę mieć sportowe coupe, ale opłaty wysokie też są mi nie w smak, więc może jakieś sportowe coupe wannabe???
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista