na solidarnosci stoi pomiedzy zjazdem z ulicy kapucynow a stacja metra ratusz idac chodnikiem napewno go zobaczysz kolor bialy lub kosc sloniowa, jeszcze gdzies widzialem w tym tygodniu taki chyba na ochocie, duzo sie krece jak cos zobacze to dam znac
auto: Volvo S 60
silnik:: 2.0
moc: 170km Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Sty 2012 Skąd: ok.Wieliczki
Wysłany: Czw 14 Lis, 2013
Najpewniej takie cudo można wyhaczyć gdzieś na peryferiach , przy starych osiedlowych garażach. Mój kumpel jak szukał malona to co weekend objeżdżał takie garaże w N.Hucie i trafił 3 "perełki". Dziadkowie mają takie przyzwyczajenia że na niedzielę musi wyczyścić furacza. Trudno się z nimi negocjuje , ale chyba jedyna szansa na coś w "normalnej" cenie.
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Pią 15 Lis, 2013
To ja się podłącze Jakby ktoś widział/słyszał o Fiacie 126p BIS (dla nie wtajemniczonych miał silnik 700 i z tyłu "normalny" bagażnik). Jest jeden warunek. Musi być biały Prezent ślubny więc mam jeszcze trochę czasu (czerwiec) ale nie chce zostawiac sobie tego na ostatnia godzinę