auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Sob 12 Paź, 2013
właśnie odebrałem Ałdi z serwisu i tak:
- zawieszenia z przodu praktycznie nie było (było nie ruszane od nowości...) - ale już jest nowe, podobnie ze zbieżnością...to była raczej rozbieżność,
- tarcze z przodu - były tak krzywe i cienkie, że przy hamowaniu z prędkości >100km/h całym autem telepało (nie mam pojęcia jak ktoś w ogóle mógł z tym jeździć - jadąc ze stolycy starałem się nie hamować),
- wnętrze - przyciski, przełączniki, uchwyty (to chyba norma w tym modelu) powycierane i poniszczone - dzięki uprzejmości kolegi a Ałdi udało się je wymienić na nowe,
- radio - jakiś koszmarek JVC Exad - ktoś chętny za 50pln? Ma nawigację, dysk twardy i kamerę cofania. W drzwiach ponoć głośniki Hertz, z tym, że z prawej strony nie działają - to muszę jeszcze ogarnąć...okej - wysokotówki były przyklejone na silikonie
- mechanicznie samochód bardzo okej - silnik, 'napędy', wszystko działa bez zarzutu, jakiejkolwiek przeszłości wypadkowej też nie widać. Idę testować quattro
jeszcze raz dziękuję Jakartiemu i Alexowi za okukanie furki
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
Ostatnio zmieniony przez Maciusiowy Sob 12 Paź, 2013, w całości zmieniany 1 raz