auto: DS3 THP
silnik:: 1.6T
moc: 156km Pomógł: 6 razy Dołączył: 14 Sie 2009 Skąd: Tarnów
Wysłany: Śro 18 Wrz, 2013
Grzesiek widziałem ze dzwoniles kiedys ale nie mogłem rozmawiac, a pozniej oddzwaniałem i cos niedostepny byłes.
Dziś ma mi jeszcze inny blacharz oglądać to auto bo szkoda mi tej budy. Cała polakierowana od nowa ładnie w tamtym roku itp.
auto: DS3 THP
silnik:: 1.6T
moc: 156km Pomógł: 6 razy Dołączył: 14 Sie 2009 Skąd: Tarnów
No tylko u mnie podużnice z tyłu zgnite i w miejscu siedzeń pasażera złamała sie podłoga praktycznie Belke robiłem w krakowie u Włoszczyka i jego sąsiad co ma warsztat (Włodarczyk co Clio w RPP jeździ) powiedzial ze zrobi ale kazał kupić prawie pół saxo żeby wyciąć co potrzeba + ~2k pln robocizna. Więc z Krakowa przywiozłem auto do Tarnowa myśląć że coś taniej mi tu zrobią, jeden blacharz ogladal i sie nie podejmie i kumpel tez doradza bude zmienić
zdjecie przed robieniem belki, teraz już jak nowa wygląda, nowe wahacze itp
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Jak to przechodzilo przeglady? Nie zagladales nigdy pod spod auta, ze to tak zapuszczone zostalo?
_________________ TDI Fahrer
Sibu czy te oczy moga kłamac... O kur.. co to jest
auto: Ikysesi
silnik:: QPZRBIE3RZ
moc: za mało~km Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Wrz 2011 Skąd: Karków
Jeżeli tylko ten kawałek zardzewiał i wszystkie progi i spód jest w porządku to bym naprawiał. U mnie to dużo gorzej wyglądło/a, ale buda trzyma się cały czas kupy
Zrób tak jak ja żeby tylko w oczy nie kuło i jeździj dalej
Szkoda tylko, że użyłem przeterminowanej farby i po roku dużo zardzewiało z powrotem