auto: Integra type R
silnik:: b18c6
moc: 200km
Wysłany: Śro 17 Kwi, 2013 [S] opony sliki/deszcze, kilka gratów z integry, felgi różne
Sprzedam
Komplet dojazdówek 4x100 3.5" x 15 cala ET 40. Oryginalnie od VW otwór 57mm. Idealnie pasują do e30 pod kolec. Do tego ewentualnie mogę dorzucić 5 opon 155/70R15 kolce - produkcja Finlandia, retreaded czyli nalewki z tego co rozumiem, stan kiepski, kolce zjechane.
Cena - 400zł komplet dojazdówek i za powiedzmy 100zł dorzucę 5 opon.
Felgi, wyglądają podobnie do ATS CUP, ale to nie są ATS. Felgi nie są pierwszej świeżości, widać że były lakierowane, są podrapane i gdzieś tam lakier odpryskuje. Jedna od wewnątrz ma lekkie podbicie rantu, ale działa. Pewnie są do prostowania. Ja używałem do upalania i sprawdzają się, jak je miałem z tyłu to nie czułem bicia.
Rozstaw 4x100, ET 28, otwór centralny 57.1 (bmw), średnica 15 cali, szerokość 7.
Opony na nich to śmietniki. Dodam gratis lub zdejmę do wysyłki.
Mam dwie sztuki - cena 150zł za dwie.
Mam jeszcze dwie ATS CUP 7x15, et 28, stan niezły, jakby ktoś chciał komplet 4 sztuk, ale tych niechętnie bym się pozbywał w tej chwili.
Cena - osobno nie sprzedaję, w komplecie z powyższymi 400zł
Felgi seryjne Enkei z integry 15 cali, 5x114.3 reszty nie pamiętam, ale generalnie seria
Stan jak widać, lakier ok, ranty lekko obtarte miejscami, bęben wewnątrz na dwóch felgach się utlenia . Dekielki w komplecie, jeden ma kawałek rozmazanego H
Z tego co jeździłem na nich 4 lata temu to pamiętam że są proste, nie miały miliona odważników i wszystko było w 100% ok.
Cena 700zł
Felgi DOTZ Brands Hatch 5x114.3, 7 x 17 cali, ET 38, otwór 71mm mam pierścienie na 67.1mm
Nie wiem w jakim stanie, na pewno brudne, trochę podrapane, jedna przytarta mocniej. Możliwe, że są krzywe, jedna na pewno inne wyglądają ok.
Cena - 500zł
Stelaż pod mocowanie kubełka na uniwersalnych szynach, nie pamiętam czy robiony czy kupiony, ale wygląda na kupny bo jakość bardzo dobra. Dospawane śruby do montażu pasów jajecznych i bocznych. Do Integry, chyba też civica 91-95.
Cena 250zł
Gwint Tein Super Street z Top Mount
Kupiony NOWY w JDLu przebieg około 10 tysięcy. Czasowo jakieś 2 albo 3 lata. Wszystko sprawne, regulacje gwinty itp.
Sprężyny seryjne 8kg/4kg
Cena - 2400zł
Wzmocnienie budy od bagażnika
Cena - 100zł
Przewody różne
Sprzęgła - 40zł
Z absu - 40zł
W ładnym stanie!!
Pas bezpieczeństwa ITR
Cena - 100zł przód, 50zł tył, wszystkie za 200zł
EXEDY HF01 - koło zamachowe do wszystkich b16a/b, b18c - UŻYWANE
Waga 4.1kg, u mnie jeździło w ITR.
Cena 700zł
Rosyjskie Sliki Mastersport (prawdziwe sliki, a nie nalewki) 185/50R15
4 sztuki docięte jako media/rallycross/rajdowy. Nowe, dot 05.
Komplet 1200zł
Rosyjskie Mastersporty - deszcze 185/55R14
Dwie sztuki nówki - dot 09 - 500zł za dwie
Rosyjskie Sliki - pełne - 185/50R15
Dwie sztuki nowe twarde - 500zł za dwie dot 05
Dwie sztuki nowe średnie - 600zł za dwie dot 09
Mam fotki w wyższych rozdzielczościach, jak ktoś się chcę przyjrzeć - mail.
Preferuję osobisty odbiór, żeby wszystko ocenić na żywo, wysyłka cennik poczty polskiej lub kuriera.
auto: Integra type R
silnik:: b18c6
moc: 200km
Wysłany: Wto 11 Cze, 2013
szczerze mówię jak jest
Sam testowałem, znajomi też testowali i z pewnością są lepsze niż nalewki i tego rodzaju wynalazki. Wciąż trzymają, powiedzmy jak używany hankook. Jak latałem np na maxsportach na cieszynce to w ogóle bez porównania (na korzyść ruskich).
Stąd też takie ceny, normalne powinny być w granicach 600zł.