auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 17 Kwi, 2013 [S] Kubeł Sparco Circuit Pro i Bimarco Expert Carbonit
Z bulem serca i w nadzieji, że u kogoś odnajdzie ciepły kont. Sprzedam kubeł, w który nie zdążyłem nawet pierdnąć, ale przejechałem w nim oszałamiające, pełne wrażeń 85 km. Nie odnajdę się z pozycją w Astrze, dziwnie mi się siedzi, a do tego trudno włazi i wyłazi. Mimo starań na pakierni chyba za dużą mam do niego dupę i bebzon (chociaż o dziwo mieszcze się i plecy mam dobrze podparte) Bardzo mnie smuci fakt, że musimy się rozstać zanim zdążyliśmy się dobrze poznać, ale życie idzie dalej.
Zdjęcia:
Stan - gabinet, w sumie to poza podrapanymi bokami w miejscu mocowań bocznych (można prysnąć szprajem i będzie jak nowy) nie posiada widocznych śladów użytkowania.
Cena: 1500 zł do rozsądnej negocjacji.
Kontakt PW.
Ostatnio zmieniony przez Kenet Pią 19 Kwi, 2013, w całości zmieniany 1 raz
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Śro 17 Kwi, 2013
Mam PRO ADV z ważną homo - jak chcesz to mozemy sie zamienić.
Tyle że ja nie mam poddupnej poduszki bo poprzedni właściciel byl wielki inie mógł bardziej obnizyć fotela - to wyjął poduchę i zapomniał gdzie ją ma.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
moje pro 2000 jest juz dawno po homologacji niestety. Pozatym tak całkiem serio to nie wiem czy do clio 2 z klatka wejdzie mi w ogóle kubeł z uszami bo wiem ze były z tym problemy
auto: rs
silnik:: benz
moc: miljonkm Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Kwi 2012 Skąd: kk
CHRZANEK, kumpel teraz przekładał z clio (bo sprzedawał) do saxo bimarco grip'a i lepiej pasuje niż w clio.
Ogólnie mimo niby dużej ilości miejsca w clio, to trudno upchać dużego kubła na dedykowanych mocowaniach, zwłaszcza jak jest klatka. + wysoka osoba w kasku też nie ma lekko w clio
więc albo trzeba kombinować mocowaniami zeby było jak najniżej, albo nie wiem co
także jak mówi staropolskie przysłowie " na dwoje babka wróżyła"
auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 19 Kwi, 2013
Gdyby ktoś reflektował - carbonowy Expert też do sprzedania, cena 800 zł. Stan igła, gabinet, mocowania dolne, wzmocnienia z ekoskóry w newralgicznych miejscach.