auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pon 18 Mar, 2013
no właśnie. są korki i korki.
ja jak jadę z pracy to wg. gps mam średnią ok. 30 km/h samej jazdy a z postojami ok. 20 km/h i tak 9,5 km robisz w niecałe 30 minut. dla mnie to własnie jazda w korkach po mieście a nie to, że czasem muszę zwolnić bo ktoś blokuje lewy pas
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Wto 19 Mar, 2013
Bartowy spritmonitor to mówił nawet coś o wynikach na poziomie 8litrów jak kiedyś sprawdzałem, ale 16 tez mozna
no właśnie. są korki i korki.
ja jak jadę z pracy to wg. gps mam średnią ok. 30 km/h samej jazdy a z postojami ok. 20 km/h i tak 9,5 km robisz w niecałe 30 minut. dla mnie to własnie jazda w korkach po mieście a nie to, że czasem muszę zwolnić bo ktoś blokuje lewy pas
Pytałęś się o RSa w cenie 25 a nie o auto z tego samego rocznika Udowodniłem Ci tylko że są - ale nie o to mi chodzi, nie zrozumiałeś kolego aluzji
Chodziło mi o to iż te wszystkie rynkowe z ceną poniżej 25 tysi to ULEPY powypadkowe sprzedawace w cenie złomu. Taki sport jak Twojego kolegi z Francji czy Niemiec (zadbany i bezwypadkowy) wart jest conajmniej 40tys zł + opłaty
P.S. Poporsze o fotki spod maski i całego wnętrza - kolega akurat szuka autka