auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 15 Mar, 2013 (w) Mieszkanie 3 pokojowe / Kraków
Jak w temacie. Do wynajęcia mieszkanie 3 pokojowe 61m2 na Kurdwanowie w Krakowie. Może ktoś zna kogoś kto szuka, albo potrzebuje ukryć młodą studentkę przed żoną. http://www.gumtree.pl/cp-...etnia-465278186
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Sob 16 Mar, 2013
to 1200 też pozorny
Cytat:
1200 zł + czynsz (477zł)
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 16 Mar, 2013
Jakarti napisał/a:
robimy wjazd na weekend - IMPREZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja gdzie indziej mieszkam, ale jak coś to zapraszam
ŁukaszS3 napisał/a:
Zajebisty stolik z palety! I mówię zupełnie poważnie! Fajny pomysł...
Powiem szczerze, że pomysł nie jest raczej nowatorski. Teraz w co drugim mieszkaniu widuje taki stolik z palet. Mój sąsiad z dołu ma stolik z podwójnych palet (między paletami jest przerwa, więc można tam trzymać różne rzeczy) całkiem fajny i wygodny, bo już na odpowiedniej wysokości.
michool_vt napisał/a:
zapewniasz studentki?
i kto o to pyta p.s. jak coś to sam sobie zapewnisz, nic się nie zmieniło od czasów kiedy skończyłeś studiować
Rasputin napisał/a:
Ale taniocha w tym Krakowie 1200zł za 3 pokojowe mieszkanie!! W Wawie to można za tyle wynająć obskurną kawalerkę
GeKo napisał/a:
To Kurdwanów, wszędzie daleko
Na Żabińcu czy Krowodrzy 5 lat temu trzeba było dać 2k za podobny metraż
Nie znam cen w Warszawie, ale tak jak Geko pisze, Kurdwanów jest kawałek od centrum (choć dobrze skomunikowany). Dodatkowo teraz już jest kwiecień, więc studenci już mają kwatery na ten semestr. Także spokojnie mogę powiedzieć, że 1100zł też może być
mi napisał/a:
to 1200 też pozorny
Cytat:
1200 zł + czynsz (477zł)
hehe to normalne, tylko większość tego nie pisze w ogłoszeniach. w tych 477 jest już ogrzewanie, woda i śmieci