auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 13 Mar, 2013
brat mi właśnie dzwonił, ponoć od niego już poszło.
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
ja jeszcze nie mam.
dawać fotki jak wyglądają poszczególne!
silnik:: 2.0t
moc: 300km Pomógł: 14 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: WZ
no dobra, zajrzałem do skrzynki pocztowej... oprócz informacji o rozliczeniu rocznym ze wspólnoty mieszkaniowej (900 do dopłaty....karwa jego mać) znalazłem dwa breloki są zajebiste
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Ja bym tylko Geko na Twoim miejsu jakiegoś szlifa na krawędziach im zrobił, gdybyś chciał to puszczać gdzieś do ludu. A tak generalnie, to bardzo fajny drobiazg.
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
siema, W niektórych faktycznie jest możliwe że są minimalnie nie współosiowo.
Jeśli uda się ciąć sklejone elementy tak żeby nie wyrywało krawędzi, to tak bedzie w przyszłości. Na ten moment niestety trzeba ciąć a następnie kleić. Mimo zrobionego bazowania do klejenia czasami ucieknie 0,1mm
Chloru, ?? Muzykant sprawdzał paznokciem czy się trzyma? Mam jeszcze logo citroena to podeśle naklejkę
Tak jak pisałem wcześniej. Najlepszą opcją nadruk farby, ale minimalka 100szt. Natomiast koszt pojedynczego nadruku to jakieś 1,5zł za kolor
auto: Xsara VTS
silnik:: XU10J4RS
moc: 167km Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Maj 2012 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 14 Mar, 2013
GeKo, nie, mój noszony w kieszeni stracił kawałek "c" w "racing" więc oddam Muzykantowi a sobie wezmę nowy
Generalnie gadżet fajny. Znam tylko teorię kompozytów polimerowych ze studiów ale czy np. next time nie dałoby się nakleić naklejki i dać jeszcze jednej warstwy żywicy?
_________________ Understeer is a crime (C) Colin McRae