auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Śro 06 Mar, 2013
gdyby wszyscy wymiękli to ja jestem chętny
Czesio [Usunięty]
Jakarti napisał/a:
Czesio,
czesiu.. serio. nie wiem jak inni ale moja cierpliwosc sie konczy
wyobraź sobie ze moja tez. Print screen a nią mam na potwierdzenie. Moich słów ale opony rezerwowalem postem. Jeżeli ktoś myśli ze wkrecam to proponuje rozbieżności i łbem w ścianę
proponuje rozbieg i łbem w ściane
Ostatnio zmieniony przez Śro 06 Mar, 2013, w całości zmieniany 1 raz
auto: Cayane
silnik:: Tuaregoa
moc: np 182km Pomógł: 16 razy Dołączył: 18 Lis 2009 Skąd: Warszawa
Czesio napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Czesio,
czesiu.. serio. nie wiem jak inni ale moja cierpliwosc sie konczy
wyobraź sobie ze moja tez. Print screen a nią mam na potwierdzenie. Moich słów ale opony rezerwowalem postem. Jeżeli ktoś myśli ze wkrecam to proponuje rozbieżności i łbem w ścianę
Tak to prawda. Daj adres, a wyślę Ci gumki.
_________________ Stefan ma dobre ciśnienie....
...w oponach!
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
miniac decyduje wiec ok.
tylko widzisz Czesiu..
bedzie gruba przypowiesc!
byla taka bajka kiedys o dziecku co zawsze krzyczalo dla zabawy, ze pali się! pożar!pożar! ludzie przybiegali, widzieli ze nic sie nie dzieje i odchodzili. historia powtarzala sie wielokrotnie.
a potem jak sie paliło naprawdę to nikt nie przybiegł, wszystko spłonelo. opony tez. badz czasem powazny to i powaznie Twoje zale beda rozpatrywane.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Czesiu, zastanawiam się po co pierdzielisz takie farmazony. Po chooy ktoś by Ci usuwał posty?
Zresztą pewnie M może sprawdzić czy coś było kasowane w tym temacie.
Jeśli tak Ci zalezy na tych oponach, że próbujesz ściemniać to jasno powiedz o tym ciśnieniu zamiast oszukiwać. Wtedy odstąpię Ci te opony, moje życie od ich zakupu nie zależy.