Gabinet, cukiereczek, malina, stan kolekcjonerski, dach nie przecieka.
Ponieważ moja małżonka ma już nowszy nabytek to obecny blokuje jedynie miejsce pod blokiem.
A więc jest to pewniak i najlepszy przyjaciel rodziny czyli nieśmiertelna Astra I 1.6 8v LPG free, kombi. Krajowy!!!
Nie musiał być ściągany z niemieckiego drzewa by import się opłacał.
Nie jest to żadna franca czy ubogi krewny VW tylko prawdziwy niemiec!!! zrobiony w Gliwicach
Astra po 167kkm to jak beczka po 500, lekko dotarta, franca z przebiegiem >200 jest już przetarta.
Na serio:
Stan techniczny zaskakująco dobry, nic nie stuka, nic nie puka.
Właśnie przeszedł bez żadnego smarowania przegląd techniczny.
Wspomaganie, ABS i tyle, brak elektryki czy klimy.
Z wad to kilka ognisk korozji, ale na szczęście na drzwiach i masce, kratka z wbitą ciężarówką w dowód i brak podświetlenia gałek.
Na upartego można kupić zdrowsze elementy w kolorze na allegro za psie grosze.
Dwa komplety opon.
Jakie miał przygody nie wiem i szczerze mi to wisi, jeździ prosto. Za naszej kadencji jedynie drzewo wymusiło przy parkowaniu i zmienialiśmy tylnią klapę (70PLN z przesyłką )
Foty cukierka:
Więcej fotek na maila, nie odpowiadam na maila.
Prajs: 4000PLN.
By uatrakcyjnić ofertę dodajemy 5l płynu do spryskiwaczy gratis!
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013
dzik napisał/a:
Pozostałe śmietniki się sprzedały a naszej igły nikt nie łyka.
3400!!!
Dziku,
leć na giełdę.. sprzedał sie tam szybciutko, praktycznie od ręki. przez 2 tygodnie nikt nawet nie zadzwonił, a ogłoszenie miało ponad 1000 wyświetleń..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
W związku z licznymi zapytaniami wrzucę zdjęcia full res z rx100!
Ukazują największe wady blacharskie tego egzemplarza, chodź na tle innych asterek z tego okresu na tej ulicy wygląda najlepiej