Czy ktoś nie znalazł kluczy w pobliżu toru ? na trawie ? albo gdziekolwiek gdzie się bujaliśmy w Lublinie ? Jeszcze zadzwonie do "Pod kasztanami" ale wątpie czy mi pomogą. Jeśli ktoś czasem tam w Lublinie przejeżdża koło toru to czy mógłby zobaczyć tam na trawie czy gdzieś nie zostały ?? bardzo ważne klucze dla mnie !!!
Wysłany: Wto 01 Maj, 2007 Re: Pilne bardzo !!! klucze
Vlodarsky napisał/a:
Czy ktoś nie znalazł kluczy w pobliżu toru ? na trawie ? albo gdziekolwiek gdzie się bujaliśmy w Lublinie ? Jeszcze zadzwonie do "Pod kasztanami" ale wątpie czy mi pomogą. Jeśli ktoś czasem tam w Lublinie przejeżdża koło toru to czy mógłby zobaczyć tam na trawie czy gdzieś nie zostały ?? bardzo ważne klucze dla mnie !!!
ziom ale jakie klucze??? od domu czy klucze do samochodu czy cos??
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
klucze od firmy i wielu ważnych rzeczy. Jak nie znajde to będe musiał wiercić zamki w szafkach na akcesoria, w magazynie części, we wszystkich drzwiach firmy trzeba będzie zmieniać, wiercić szafke z kluczami od nowych fur itd itp... było ich tam około 10-12 i kawałek czerwonej smyczy. Przeglądałem wszystkie zdjęcia z Lublina bardzo dokładnie, dzwoniłem do hotelu, szukałem w samochodzie, w domu i nigdzie nie ma.
ziom jesli to tylko nie byly jedyne klucze, to jak nie znajdziesz to olej sprawe, chyba nie miales przy kluczach adresu zamieszkania, mieszkasz w wawie, zgubiles w lublinie przeciez nikt sie nie domysli ze to Twoje klucze, takze nie ma chyba potrzeby wymieniac zamkow...
ja pierdziele ziom, przej.ebane.. fuck zbieramy ekipe i jedziemy naj.ebac tym cyganom niech szukaja!! jak mozemy Ci pomoc??
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Wto 01 Maj, 2007
faaaak... było jakoś się skontaktować, dziś ok prawie 10 rano na torze byłem z Pollem, więc byśmy poszukali...nie macie numeru do DeeSa albo Polla żeby dać znać dziś byłą tam impreza, więc może ktoś już je mieć...
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 01 Maj, 2007
Ja jako ostatni na torze przed odjechaniem rzuciłem okiem i przeszedłem się po trawie w miejscu gdzie leżały rzeczy, ale nie było tam nic, z tego co mówisz to te klucze były dość spore wiec raczej bym je zauważył, inna sprawa to taka że byłem tak zmęczony po 3 godzinach snu, 3 godzinach jazdy do lbn i potem po torze, ze mało co nie zostawiłem swojego podnośnika, który leżał tuż koło auta uratowało mnie to ze ktos od kartów mi zwrócił uwage