Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
pojechalem wyslac PIT'a
Autor Wiadomość

Jakarti 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km

Wysłany: Wto 01 Maj, 2007   pojechalem wyslac PIT'a

ok godz 22 musialem podjechac na Jagiellonska zeby wrzucic PITa do urny.. na skrzyzowaniu grochowskiej albo juz targowej z lubelska (w strone wileniaka) jest to takie miejsce gdzie teoretycznie sa 2 pasy ale za skrzyzowaniem sa 3 i tak sie wlasnie ludzie najczesciej ustawiaja..

stanalem na srodku, po lewej cos tam, a po prawej wskoczylo Polo.. nie wiem jakie ale znaczek mial 1.4.. od poczatku bylo widac, ze Pan chce wjechac przede mnie ;) wiec od poczatku go "skillowalem" na nastepnych swiatlach zamienilismy sie miejscami. ja po prawej, on po lewej i jeszcze raz dostal po tylku.. na next swiatlach pokazal OK , ja mrugnalem i skrecilem w lewo zeby dojechac do Jagiellonskiej. nie wiem co bylo w Polo ale poszlo mi z nim duzo trudniej niz z tym shitem z nastepnego killa.

wrzucilem PIT'a i wracam do domu..

jade sobie spokojnie za autobusem (wczesniej minalem pare aut) i widze, ze ktos z tylu mruga.. jadac za poprzedzajacym go autem.. wiesniaki jakies sobie mysle ale znajac zycie pewnie mnie przylookali i chca zabic.. w koncu to praga :D patrzac w lusterko widze, ze w koncu auto wyrwalo sie z kleszczy maruderow drogowych i coraz szybciej sie zbliza. wyprzedzilem tylko autobus i ustawilem sie na prawym pasie, a na lewym stara Vectra z 2 dresami w srodku :) to co lubie najbardziej !! zapalilo sie zolte i Vectra poleciala... kulturlanie ruszylem na zielonym i dojechalem do nastepnych swiatel ( panowie w srodku juz sie ciesza i zawracaja ) otworzylem okno i mowie, ze rusza sie na zielonym.. szybko wylaczyli kierunek i po chwili stali na nastepnych swiatlach pytajac sie mnie co ja tam mam pod maska.. odpowiedzialem krotko: tylko 130KM. koledzy sie usmiechneli i pojechali.. nie zabili mnie.. nie obtrabili.. nie zajechali :D wniosek taki, ze dres dresowi nierowny :D mysle, ze ta Vectra to byla stara 1.8 - nic specjalnego ale kill na dresach liczy sie podwojnie :D

wysylajcie PIT'y. od razu morda sie cieszy :D

JIMEK
[Usunięty]

Wysłany: Wto 01 Maj, 2007   

a gdzie poslales PITTa? nie bedzie juz klubowiczem?

[ Dodano: Wto 01 Maj, 2007 ]
co na to konrad?

PiTT 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: .
silnik:: .
moc: .km

Wysłany: Wto 01 Maj, 2007   

nigdzie się nie wybieram :P

Jakarti 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio Sport