Lukasz chyba bedzie mial czasy. ogolnie przejadow bylo 3-4 czasem wiecej. wiele osob jechalo 1 okrazenie 1 raz w zyciu na torze (np.ja, chyba barto, freeman) potem byly juz tylko lepsze czasy
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007
pierwszy raz jechalem i ja i jestem mega zadowolony.. myslalem, ze nie bedzie z tego nic ciekawego ale to co Punciak zrobil przeroslo moje oczekiwania.. pamietam tylko dwa swoje czasy:
1. najlepsze okrazenie - 1.06.90
2. 2 okrazenia - 2.16. 76
chyba sie nie pomylilem.. jesli chodzi o tor to po prostu poezja.. cudownie. musze tez dodac, ze nie wiem co by sie musialo stac ale nie kupie innych opon od GY F1. sa praktycznie nie ruszone.. boczki troszke zeszly ale to chyba dlatego, ze na poczatku mialem za malo powietrza.. pozniej juz bylo idealnie. jestem ARCYszczesliwy
bylem pierwszy raz na torze.. pierwszy.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Ostatnio zmieniony przez Jakarti Nie 29 Kwi, 2007, w całości zmieniany 1 raz
Dees JaK chces zamiescic u nas zdjecia to moga byc z tablicami bo tu i tak tylko klubowicze i przyjaciele maja wglad jak tamten twoj ziom ma zamiar wstawiac to gdziekolwiek indzej to na pokazywanie zdjec z tablicami sie nie zgadzam mozesz mu to przekazac
_________________ ...wspomnienia wracaja...
Marcel [Usunięty]
tylko pozazdrościć, ale moze uda mi się jezeli bedzie taka mozliwosc nastepnym razem dolaczyc sie do was nowym autem :562: malo "torowym" ale bardziej niz Cabby
auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2006 Skąd: WAW/LBN
w takim razie prosze.
Ostatnie 4 mojego autorstwa !
Teraz tak:
Zdjecia sa prosto z apaartu . Wybralem tak zeby kazdy mial po dwie powiedzmy.
Jak ktos chce w wiekszej rozdzielczosci niech pisze.
Jak ktos chce swoje fotki niech rowniez pisze do mnie na priv lub gg: 3382669 to powysylam.
Pozdrawiam DeeS
Ostatnio zmieniony przez DeeS Nie 29 Kwi, 2007, w całości zmieniany 1 raz