auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007
Dobra zamykam ten smutny topic...
co sie dowiedziales kondziu to sie dowiedziales.
Jak cos kupisz daj znac to odblokuje i wszystkim pokazesz swoje nowe cudo.
CIAO.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007
Maciuś nie obrazisz sie mam nadzieje ze otworzyłem.
Kondziu, posłuchaj. widze ze zajrany jestes alemrko. To ja ci cos powiem. Najebałem tym samochodem almerą ) jedną trase , wawa - budapest - wawa i powiedziałem ze nigdy nie wsiąde do tego czegoś. Jeschałem tą wrsją 1.8 i czegoś tak hujowego to nigdy nie prowadziłem.
Zaczne od tego ze samochód jest tragicznie zle złożony, podobno kazdy. Odstają plastiki, skrzeczą, pukają itd itp. Silnik to juz masakra mega kul. Wolny , głośny, i nie ma różnicy, czy 2000 rpm czy 5000 rpm , tak samo nie przyspiesza. A najgoersze to zawiesznei i układ. Generalnie samochód jedzie tam gdzie mu sie chce.
Dodatkowo jedziłem tka a almerą 3 lata do szkoly , dziekuje.
Co ci moge powiedzieć ? nigdy nie bierz tego samochodu, NIGDY. A ten co pokazałeś, jest tak zwieśniaczony ... sorry ziom, to juz nie to forum.
aha, almera ma pare wad fabrycznyhc nejlepsza z nich to rdzewiejąca blacharka , szczególnie tylna lklapa . YEAHHHHH !!