auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 27 Gru, 2012 [S] OPEL ASTRA 2001 rok , 99k km
siema,
mam do sprzedania taki wyjebisty fur mojego dziadka. ogłoszenie z typu tych "niemieckich"
z tą roznicą, ze wszystko prawda
auto kupione w polskim salonie, dziadek miał niedawno udar więc nie moze juz sie poruszac autem (mial jeszcze jedno stąd nieduzy przebieg ) .. wiec mechanicznie auto sprawne. gdzies tam jakies malutkie ogniska rdzy ale nic powaznego. auto praktycznie z każdej strony było obite ale żadnych wielkich dzwonow. a to dziadzia przytarł boczek wymuszając pierwszeństwo, a to przyhamował i ktos puknał w dupala.
szyby nieelektryczne, kiera wspomagana, klimy brak, ABS sprawdze.. nie wiem. jest radio!
jakies pol roku temu bylo u Vlodka na szybkim przegladzie wiec moze on powie cos bardziej fachowego
teraz do wymiany byłby aku i trzeba by pewnie poprawić tylnego hamulca/ linkie bo zlapalo ostatnio i nie chcialo puscic (bebny)
wiecej zdjec na maila. nie odpowiadam na maila. pare fot ponizej
pszut
tył
bebechy
interior
przykładowa ruda
lusterko na taśmę
CENA do negocjacji: 8000zł.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 27 Gru, 2012
spoko - jak ktos zadzwoni to obnize.
musze po prostu sprzedac to auto wiec raczej nie napinam sie na stawkę. na szybko znalazlem podobne auto na otomoto za 7,5 wiec wrzucilem 8
ja bym je zarekomendował Czesiowi bo to mistrz opcja. wygodne, jest spojler. tanie.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.