auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Sob 10 Lis, 2012
Panowie bez jaj skoro fura tyle lat śmigła bezawaryjnie to po kij kuć, w wielu wypadkach otwarcie silnika słabo się kończy. W dodatku robiona w ital performance, zobaczcie jak goście składają auta, dla mnie mistrzostwo świata.
auto: 206 S16
silnik:: ew10j4
moc: zobaczymy...km
Wysłany: Nie 11 Lis, 2012
Co chcesz konkretnie wiedzieć o tej chałupie ?
O opinię mieszkańca będzie ciężko, bo to jest dom moich rodziców, a oni z internetem mają niewiele wspólnego
Mogę Ci odpowiedzieć na kilka pytań z punkutu widzenia weekendowego pomieszkiwacza
Dom ma 3 lata..
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Wysłany: Nie 11 Lis, 2012
Jest to samo drewno, czy tylko zewnętrzne poszycie?
jakaś konkretna technologia (może jakiś link do firmy)? ile trwała budowa?
masz moze porównanie jak wyglądają koszty ogrzewania w stosunku do tradycyjnego domu?
Finalnie jakie koszty, w stosunku do tradycyjnego domy, nie chodzi mi o konkretne kwoty raczej ile + (-?)%
Po 3 latach jakieś usterki/wady?
Bale, w środku płyty gipsowe. Miedzy płytę, a bal pod ciśnieniem wtłaczane wióry papierowe. To ma swoją nazwę, ale zabij, nie pamietam.
Samo postawienie domu na fundamencie zajęło może trzy tygodnie. Całość, łącznie z wykończeniem okolice roku. Tak mi się kojarzy..
Porównania do tradycyjnego domu nie mam zupełnie.
Wiem, że na zime idzie 12 metrów drewna
Ogrzewanie gazem, podłoga, centralnem woda, itd. Coś mi świta, że w święta, jak była cała masa ludzi, to i okolice 1300 zł. za miesiąc grzania wyszło.
Usterki po trzech latach ? Tu i tam kartongips w domu popękał, ale to chyba normalne..
Jak potrzebujesz konkretnych informacji, to wal na PW. Tu już nic w tym stanie nie spłodze, bom wstawiony
Baj de łej peżot sprzedany.