Kondziu, sprawa prosta, jesli chcesz osiagi i ciagnie Cie w kierunku czegos jak bejca serii 5 to szukasz 540i. Przykra sprawa, ale zloila mi cliacza taka sztuka :562:
Inna sprawa ze pewnie w tym czasie przepalila moj miesieczny zapas paliwa.
Seat mi się kojarzy z dresiarzami i nie podoba mi się zupełnie a hania stara jak babci kapcie. Em ma rację, sam nie wiem czego chcę. Generalnie mój problem polega nie tyle na braku pomysłu na auto co na braku pieniędzy bo stara bejca pojeździ kilka lat a stara honda niekoniecznie, z kolei coś nowszego będzie droższe więc z dziadowskim silnikiem i tak to właśnie się przedstawia
niestety panowie tak to jest, nie stać nas na zajebiście szybkie i drogie auta więc mamy (mieliśmy ) hothatche ale tak na dobrą sprawę gdyby każdy miał siano to by sobie bejcę kupił a małego siurka o mocy 200KM wyciągałby tylko na weekendy.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007
Cytat:
niestety panowie tak to jest, nie stać nas na zajebiście szybkie i drogie auta więc mamy (mieliśmy ) hothatche ale tak na dobrą sprawę gdyby każdy miał siano to by sobie bejcę kupił a małego siurka o mocy 200KM wyciągałby tylko na weekendy.
cieawke , nie generalizuj. Bo ja bjcy to sobie napewno nie kupie.
Lexus gs 430h to jest to. Silnik hubrydyowy a chodzi a jak bejowe v8 i mniej pali.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Konrad stara honda bedzie dluzej jezdzic niz stare bmw... przynajmniej ta z lat 90'tych
Pozatym, czemu bez sensu jest polaryzacja typu: albo bejca albo jakies stare gowno jest bardzo wiele fajnych dupowozów gdybyś chcial sie pozegnac z hatchami.
Chyba Konrad kupimy Ci kapelusz na nastepny spot
mikson [Usunięty]
eM wlasnie mialem to napisac ze honda dluzej pojedzi niz bmw
ale wszytsko zalezy od sztuki jaka sie kupi
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
eM napisał/a:
Konrad stara honda bedzie dluzej jezdzic niz stare bmw...
Stary zobacz moje bmw, rdzy na tym prawie wogóle nie ma, przebiego ponad 600k, ma gaz, a jeszcze jeździ i to nie źle! Ostanio ciągneła przyczepe z 8 oknami, bagaznik zawalony maltą, a w środku 4 osoby i jechała bez problemu! A to jest auto z 1986 roku!