auto: 106/Fiesta VII
silnik:: tu5jp4/j4/Econetic
moc: 150/90km Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Skąd: Wągrowiec
Wysłany: Nie 07 Paź, 2012
KarQ, rozumiem Twoją głupotę... wybaczam Ci
korekta - nie podlizuj się
- reszta też powiedziała co swoje -- a ja ich popieram... palłeś głupotę i szukasz zaczepki - no jaki Ty jesteś COOL chcesz wyjść na cwaniaczka .. nie ma jak to internet - żenada jaki Ty poziom
sobą reprezentujesz uwierz mi. Dziękuje skończyłem
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Cytując klasyka, przeczytaj raz jeszcze i się oddal.
Mam nadzieję, że kiedyś będziemy mieli sposobność porozmawiać na pojeżdzawce to przypomnisz mi raz jeszcze moją głupotę... gdyż popatrz na forum ogólnym nie mam zwyczaju się licytować - preferuję komunikację werbalną.
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Dobra karwa, spokoj!
Ja nie mam do nikogo zalu, aj lowju ol jak mawial majkel
Auto ma mega chojowe kolpaki, ale dla 60 latka sa okej, a oryginaly jakis pedal zayebal.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
cena tej fury pokazuje jaki jest Polski rynek gdzie wg. powszechnej opinii to już prawie cena sporta z tego roku albo co najmniej 3/4 ceny clio3 http://moto.allegro.pl/re...2684768645.html
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Ale to Clio ma oryginalne kołpaki z przodu. Tylko tylni jest marketowy. Te przednie są zajebistej jakości i wygladają okej. Pamietam jak takich szukałem przez poł roku. Albo były mega zniszczone albo kosztowały za dużo.
A co do dyskusji. Kołpaki to najtańsza i najszybsza modyfikacja,więc nie przykładałbym zbytnio do tego uwagi.