Pewnie w tym że właścicielowi się podoba. Co to za pytanie ? Kwestia gustu.
Najnormalniejsze. Uważam, że frajdę z jazdy daje auto które jest możliwie odelżone. Jak auto waży pod 2 tony to jest klocem, który lata po drodze jak majtki dziwki przed yebnanie - ani precyzji w prowadzeniu, ani w hamowaniu; generalnie w niczym.
Dlatego lepiej mi się jeździ żony Focusem niż firmowym paskiem, który na sucho waży 1700kg.
A jeździłeś czymś mocnym i ciężkim? Mi się baaardzo przyjemnie jeździło BMW E38 V12, hybrydową BMW 7ką, Jeep'em SRT8..... I miałem frajdę z jazdy. Zależy co kto lubi. Jeśli Ty lubisz latać po winklach jak majtki dziwki przed yebnanie to....
....Gokarta se kup.
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 10 Wrz, 2012
Hehe ja z takich cięższych osobówek miałem okazję powozić między innymi Merca S400, A8 6.0 W12 czy S8 5.2 i takimi autami jeździ się mega dobrze - ja miałem masę frajdy w szczególności w S8
auto: Ford TBird
silnik:: 3,8 V6
moc: 230km Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2011 Skąd: Lodz
Wysłany: Wto 11 Wrz, 2012
KarQ napisał/a:
W czym upatrujesz tę frajdę?
Aha no to powiem tak... nie jeździłem innymi amerykańcami, aut miałem niewiele więc dla mnie ten Ford to zupełnie "cos innego"... Jest ciezki, ma sporo mocy (wzgledne), jest mega wygodny i zrobiony pod kierowce... Jak w niego wsiadam to mi sie morda cieszy . to bedzie chyba tyle ...
auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Wto 11 Wrz, 2012
Bonczek napisał/a:
Hehe ja z takich cięższych osobówek miałem okazję powozić między innymi Merca S400, A8 6.0 W12 czy S8 5.2 i takimi autami jeździ się mega dobrze - ja miałem masę frajdy w szczególności w S8
Ja nigdy nie jeździłem S8, ale widziałem film Ronin