auto: CCS/C4/E34
silnik:: 1.2/1.6/2.0
moc: 90/115/150km Pomógł: 23 razy Dołączył: 02 Sie 2011 Skąd: Goclaf
Wysłany: Wto 04 Wrz, 2012
PiTT napisał/a:
jakiś pacan z tego właściciela bo zamiast powiedzieć maruderowi żeby wypi#rdalał jak mu ceny nie pasują to strzala argumentami z dupy
Teraz to Ty takimi strzelasz.
Właściciel powiedział mu pewnie prawdę i kolo znowu przyjdzie i marudzić nie będzie,
gdyby mu kazał wyp@.dalać to stracił by potencjalnego klienta marudera
_________________ Nadsterowność jest lepsza, nie widzisz drzewa które Cię zabije
jakiś pacan z tego właściciela bo zamiast powiedzieć maruderowi żeby wypi#rdalał jak mu ceny nie pasują to strzala argumentami z dupy
Teraz to Ty takimi strzelasz.
Właściciel powiedział mu pewnie prawdę i kolo znowu przyjdzie i marudzić nie będzie,
gdyby mu kazał wyp@.dalać to stracił by potencjalnego klienta marudera
nie lubię marudzących ludzi, skoro dla niego za drogo to niech tam nie przychodzi
tym bardziej że jest teraz spora konkurencja
ja w tamtym sklepie kupuję to czego nie ma w Żabce, ale nigdy nie przyszło mi do głowy żeby mówić sprzedawcy że mają drogo
na cholerę im klient który marudzi że przepłaca 1.5 za koncentrat pomidorowy przy okazji psując humor...
wolny rynek, jak dla kogoś jest zbyt drogo to niech przestanie tam chodzić... ja tak zrobiłem, chodzę teraz do Żabek
a to że ktoś tłumaczy wysokie ceny drogim czynszem jest takim bulszitem że szkoda komentować...
powinieneś o tym sam dobrze wiedzieć prowadząc pub w centrum
nie może być tak że nagle zaczynasz sprzedawać browary po 20zł. bo masz drogi czynsz...
z tego co pamiętam to u Ciebie były normalne ceny, bez przeginki
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Wto 04 Wrz, 2012
Lidl jest przemistrz
A co do kwestii dojazdów, znajomy postawił se dom na wysokości Żabiej Woli, ma kredyt na całe życie, sra pod siebie bo pracuje w Banku i tylko zwalniają na około. na samą wachę wydaje 1200 pln miesięcznie.... Rano wstaje wraca po 19 i tak abarot, po całym tygodniu nie chce mus się już dupy ruszać więc w weekend siedzi w tej swojej pustelni, swoją drogą i tak nie ma kasy na taxe.
Dla mnie dom to będzie dobry jak będę już dziadem i nie będę musiał do Wawy codziennie dymać.
swoją drogą jak trzeba być zyebanym żeby protestować przeciwko Biedronce...
kolejny krok to szlaban przed wjazdem na osiedle, fury poniżej 100k PLN nie mają prawa wjazdu
takich ludzi powinno się izolować, nie żyją sobie w swoim idyllicznym świecie gdzieś na zadupiu, najlepiej jak postawią wokół siebie płot na 5 metrów, tak żeby przypadkiem ktoś ich nie podglądał