Sprzedam mieszkanie 84,4 na 3 piętrze.
Taras 15 m2, 2x sypialnie po 15 m, duży pokój coś ze 21m, kuchnia 13, łazienka 6,5, garderoba 2,2 m
Dla hh special price 700 k PLN
auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012
widniało 870 ale jakoś nie przykładałem się do sprzedaży. Teraz mnie pili bo powiększyła mi się rodzina, a mieszkanie muszę sprzedać żeby rozliczyć się z ex żoną
Mieszkanie nie zawiera żadnych ukrytych wad technicznych czy prawnych.
Więcej zdjęć na priv jak ktoś chce, łącznie z planem mieszkania.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012
fajne, znajomek ma ten sam rozkład na parterze, zaraz przed skrzyżowaniem z Klimczaka.
to Twoje? Ty chyba po drugiej stronie Klimczaka gdzieś mieszkasz (w sensie dalej:) )?
Patrze na nowe bloki i 3/4 jest pusta zupełnie przez długi czas
W firmie w której pracuję sprzedajemy całkiem sporo wbrew pozorom. Wszystko zależy od wdrożenia się w obecny stan rynku - obecnie np. zdecydowaliśmy się na przeprojektowanie całego kolejnego etapu jednej z lokalizacji coby dopasować się do rynku. Są jednak inwestycje nadmuchane kosztem gruntu i umowami na realizację podpisanymi w 2007-2009 nad którymi czuwają banki - i to one nie pozwalają zejść z ceną sprzedaży chociaż tych ostatnich już coraz mniej.
Są jednak inwestycje nadmuchane kosztem gruntu i umowami na realizację podpisanymi w 2007-2009 nad którymi czuwają banki - i to one nie pozwalają zejść z ceną sprzedaży chociaż tych ostatnich już coraz mniej.
Jakiś czas temu widziałem kilka projektów w tej branży.
Niektórych zdrowo popierd**ło robiąc prognozy.
Wg nich statystyczna rodzina jest w stanie płacić 5kPLN raty za 50m2.