auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007
Cytat:
nie denerwuj mnie! ja bym po pierwsze doszedł do tego kto to zorganizował, potem bym ewentualnie z braku takowego opierd. ludzi którzy tam stali a dopiero na końcu bym zapytał właściciela tego bolidu czy nic mu się nie stało.
Konrad!!!!!!!!! nikt tego nie zorganizowal - my tez organizujemy spoty i jak komus spadnie maska na lapy w aucie Carlosa z nowa klima i odetnie dwa paluchy to oskarzysz Carlosa o to?? nie! trzeba bylo sie nie pchac tam.. a moze oskarzysz pomyslodawce spotu.. rozumiesz moj punkt widzenia?
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
[ Dodano: Czw 05 Kwi, 2007 ]
był taki jeden idiota który sam siebie przejechał przy drifcie
[ Dodano: Czw 05 Kwi, 2007 ]
Jakarti napisał/a:
Cytat:
nie denerwuj mnie! ja bym po pierwsze doszedł do tego kto to zorganizował, potem bym ewentualnie z braku takowego opierd. ludzi którzy tam stali a dopiero na końcu bym zapytał właściciela tego bolidu czy nic mu się nie stało.
Konrad!!!!!!!!! nikt tego nie zorganizowal - my tez organizujemy spoty i jak komus spadnie maska na lapy w aucie Carlosa z nowa klima i odetnie dwa paluchy to oskarzysz Carlosa o to?? nie! trzeba bylo sie nie pchac tam.. a moze oskarzysz pomyslodawce spotu.. rozumiesz moj punkt widzenia?
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Ja nie bede komentował wydarzenia.
Za to wq... mnie uzywania słów "rajdowiec", "nielegalny rajd", itp.
Co to ma wspólnego z rajdami ??
Nic!
A mimo to sie szkaluje sport jako taki - przez nieumiejętne nazewnictwo.
Dla 90% społeczeństwa polskiego rajdowiec to koleś który zapier... 160 po marszałkowskiej na czerwonym, a tylko dla 10% zawodnik sportowy który próbuje uzyskać jak najkrótszy czas przejazdu na OSie.
To mnie boli!
Chyba sie wyżale w hyde parku...
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Ci co tam stali tak blisko to debile i ten co się zgadza na start w tunelu z ludzi też gamoń. Powinni beknąć za to organizatorzy, wszyscy Ci co mu mało pod koła nie zaglądali (niektórzy mają już swoją kare) i jeszcze sam kierowca po dupie powinien dostać
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Jakarti napisał/a:
jedziesz Chrzanek - toc my bracia i Cie wysluchamy nie Ty pierwszy sie wyzalisz
- Żygać mi sie chce jak czytam te tytuły w gazetach typu:
"Pijany rajdowiec potracił pieszego", "Nielegalne rajdy po ulicach warszawy", "Zabrac prawa jazdy nieodpowiedzialnym rajdowcom" itp. Oczywiscie królują takie tytuły jak fakt lub superekspres, ale to własnie te szmatławce maja wpływ na szarą masę czyli jakies 50% naszego (niestety) zacofanego narodu.
Prócz kilku procent naprawde zainteresowanych szeroko rozumianą motoryzacją dla większości ludzi słowo "RAJD" jest czyms negatywnym, absolutnie nie związane z ideą sportu. Raczej kojarzy się to negatywnie, ze smiercia, nieodpowiedzialności itp.
A "ćwiara" to tak naprawde nie jest sport. Owszem decyduja umiejętności, ale tunera, a nie samego zawodnika. Ale poniewaz poruszając ten temat zaczynam stąpać po cienkim lodzie po prostu zamykam ryja.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Chrzanisławie zgadzam sie z tobą w pełni
whigger [Usunięty]
Po obejrzeniu tego stwierdzam, że jak są u nas pod Szczecinem spędy gryf tuning szczecin to tak samo się odbywają starty między dwoma szpalerami ludzi. Policja w nieoznakowanym aucie stoi i wybiórczo co jakiś czas capnie kierowcę za dupę albo zamykają wyjazdy parkingu i trzepią wszystkich może jak się coś takiego wydarzy to trochę ludzie zmądrzeją.