Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 Clio sport vs. Megane Coupe
co wy na to?
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007
a ja się nie wypowiem... bo jak zaczynam tak myśleć to nie wiem
clio to clio... samochód dla emerytów, a meganka coupe to dla młodych przebojowych ludzi
chyba dostanę za to bana ale to taka najpierwsza opinia ludzi
dodaj opcję "nie wiem"
auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007
Kondzio bierz Clio Sporta, badz HotHatch! wcale nie jest ubozsza. mi sie bardziej podoba niz Megane Coupe. Sharx jesli sadzisz ze Clio jest dla emerytow to przejedz sie z Markiem23
CLIO!
jest wersja clio sport "uboga" (bez skory, klimy, abs etc ..) czyli clio sport cup lub jean ragnotti ale one uzywane sa drozsze od zwyklych sportow
faktycznie musisz sie przejechac, a przede wszytkim usiasc w fotelu bo jest raczej ciasny a z tego co pamietam raczej postawny i przytojny z Ciebie mezczyzna ....
.
.
.
.
.
chyba masz Mamie
nie mialem okazji clio sportem ale jezdzilem megane coupe 2.0 16 v in da rejli stajl, klata kubly itp. civic vti tudziez vts robi lepsza robote, megana spokojna jakas taka.
a ja się nie wypowiem... bo jak zaczynam tak myśleć to nie wiem
clio to clio... samochód dla emerytów, a meganka coupe to dla młodych przebojowych ludzi
chyba dostanę za to bana ale to taka najpierwsza opinia ludzi
dodaj opcję "nie wiem"
HAHA!
Powiem tak, clio chyba lzejsze, do skrecania lepsze, wiec tu juz zamykam dyskusje...
Wyglada srednio, ale to mnie akurat nie interesuje.
Megane Coupe to auto mlodych przebojowych ludzi. Hihi, chyba raczej tych co nie maja bajerki na dupy i potrzebuja czegos, zeby na wiejskiej dysce zerwac jakiegos kapsztyla.
Nie no, tak sie smieje z tego hasla o przebojowych ludziach,ze zaraz zwariuje.