auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Śro 20 Cze, 2012
Pamiętam jak na Grójeckiej koleś mnie podpuszczał aż wkońcu wylądował na poboczu zahaczając prawym rogiem stojące tam auta. Poszła mu na pewno lampa i lekko błotnik i zderzak. Więc w sumie jak stłuczka. Sprawdź hamulce bo przy pedale w podłodze stawiało go bokiem
auto: Renault Clio
silnik:: 1.8 16V
moc: 136km Pomógł: 11 razy Dołączył: 03 Maj 2010 Skąd: Kraków
Tomcat, masz za nowe auto.. jesteś nie mile widziany
A tak na serio to tu jest regulamin spotkań. Organizatorzy bardzo go przestrzegają gdyż Plaza wyraziła zgodę na wykorzystywanie parkingu tylko jak będzie spokój.
http://www.krakowskie-klasyki.pl/regulamin-kkn/
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Rasputin napisał/a:
Pamiętam jak na Grójeckiej koleś mnie podpuszczał aż wkońcu wylądował na poboczu zahaczając prawym rogiem stojące tam auta. Poszła mu na pewno lampa i lekko błotnik i zderzak. Więc w sumie jak stłuczka. Sprawdź hamulce bo przy pedale w podłodze stawiało go bokiem
Wstydź się. Przez Ciebie jeden prawie dobry Williams mniej.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: renault clio I
silnik:: 2.0
moc: 154km
to może zrobimy odrębny spot na drugim końcu parkingu a klasyki podejdziemy oblookać ja i mój człowiek przyjedziemy dwoma willami ,do tego w jednym kolorze trzeci wdycha jod
Ostatnio zmieniony przez rzeźnik. Śro 20 Cze, 2012, w całości zmieniany 1 raz