auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 20 Cze, 2012
No to ładnie.
Zdjęć nie znalazłem ale znalazłem moje "notatki" o nim: pamiętam że do zrobienia były progi, tylny prawy błotnik był robiony i widać ślad łączenia lakieru (koleś się motał i raz mówił że było wymieniane poszycie albo jego część a raz że klepany), przedni prawy błotnik - tam była stłuczka - chyba lekka.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Jest mniej więcej tak jak Greg pisze. Progi przegnie ale to jedyne miejsce które trzeba zrobić. Czuć, że buda jest sztywniejsza od mojej poprzedniej. Zawias mega ogarnia na zakrętach.
W Polsce na pewno miał robiony prawy przód. Zderzak w ASO polakierowali chyba nie na ten kolor.
Mocy mu nie brakuje. Ma wydech na jednym tłumiki, więc jak jechałem do Krakowa to myślałem, że mi łeb urwie
Silnik nie dymi, skrzynia też ok.
Ogólnie to jest chyba jeszcze bardziej zadowolony niż po zakupie poprzedniego
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
No dobra, to teraz mogę oficjalnie powiedzieć że butowałem nim dość srogo na jeździe testowej. Sorry fydi.
Jak go oglądałem to rzuciła mi się w oczy dziwna praca wspomagania kierownicy - ale one podobno tak mają że wydają dźwięk jakby pompowanego powietrza czy czegoś takiego. No i z jednej strony (nie pamiętam której) we wnęce tylnego koła jest taki kawałek "wystającej" blachy, a z drugiej strony tego nie ma - nie wiem WTF.
Fajny jest. Gdybym miał wolną kasę to bym go brał z miejsca do kolekcji, ale wtedy myślałem żeby nim latać na co dzień bo tego samego dnia sprzedałem C2, ale jednak się nie zdecydowałem na taki daily car bo byłoby mi go szkoda + spalanie nie takie.
Jeszcze kiedyś kupię Willa.
Niech dobrze służy.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae