Ja mam na sprzedaż Tenzo-R 17x7 4x100/4x114,3 ET42 otwór cent. 73,1 - oryginalnie były czarne (ale są do piaskowania/lakierowania - mogę to ogarnąć w przyzwoitej cenie). Waga 7,9 kg + dorzucam komplet śrub (czarnych) z kluczem oraz 2 komplety dekielków carbonowych (8 szt)
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Pon 04 Cze, 2012
GeKo, to zwykły plastik. Dokładnie taki: LINK . Problem w tym, że w niewielu felgach był w tym kolorze albo wszyscy pogubili te dekle, bo za cholerę w Polsce nie mogę tego znaleźć. Importer ich już nie ma, Allegro nie ma, w UK ceny widać jakie ;-( Już nie OFFtopute, ale jak by ktoś miał akurat takie...
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Śro 13 Cze, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Tania dziwka.... no to adres na PW
pewnie Kamil wybierał
napiszesz coś więcej o tej domieszce ?
Stop alu i magnezu - wzmacnia felgę i tyle - pozatym magnez jest lżejszy nż alu co daje też dobrą wagę (sam magnez jest neiststy kruchy wiec pisanie o felgach że sa magnezowe nie znaczy ze w 100% )