auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 05 Cze, 2012
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wiesz jak jest - z samochodami różnie bywa... Jest szansa, że za 22 da się kupić samochód, który spełnia Rabarbarbarbarowe wymagania. Z drugiej strony patrząc - M3E36 za 30k może być gorszym śmietnikiem i cena nie jest wyznacznikiem realnej wartości samochodu.
Poza tym decyzję o olaniu tego samochodu w sporej mierze podjęliśmy ze względu na sprzedawcę...
rabarbar [Usunięty]
Żeby było jasne,ja nie szukam całkowicie bezwypadkowego auta z przebiegiem 150 tys bo wiem ze takie to kosztuje w DE od 9 tys euro(co daje w pl ze 45 tys pln),auto ma byc proste,niepordzewiałe,sprawny silnik i napęd,moze byc odrapane,gdzieś tam stuknięte czy mieć wypierdzianą dziure w fotelu.To z jeleniej moze bym i wziął gdyby sprzedawca powiedział -"dobra chłopaki,auto było bite,tu i tu,zobaczcie sobie foty,wiecie w polsce taki rynek ze trzeba mówić ze bezwypadkowe .....itd" ale nie ,ten huy mimo dowodów szedł w zaparte ze to idealne,bezwypadkowe M3.Z Barta i Dżona sa takie szerloki że na szybko znalezli namiary do pierwszego właściciela,zadzwonili i wszystko juz było wiadomo-ze auto sprowadził dla siebie mechanik z Prudnika,było odrapane,miało huyowy lakier ale faktycznie silnik był wymieniany,pozniej kupił je gosc z Opola,pomalował,nakuwiał nim ostro,i wydzwonił,pół roku temu kupił je aktualny własciciel za 12 tys,zrobił i próbuje sprzedac wciskając ludziom kit taki-jestem koneserem marki,to auto to perełka,miało byc ze mną do końca świata ale potrzebuje kasy na budowe,kupiłem je dwa lata temu od kumpla,przejechałem nim od tego czasu 1 tys km itd itp