Opis jest bardzo nieścisły i typowanie ceny to wróżenie z fusów.
Jeśli Quaife jest mało jeżdżony i nie zużyty to za 2tyś. opłaca się brać, a krótkich przełożeń mamy kilka 13x59 13x61 czy 13x64, które w używce może kosztować nawet 1500zł.
Dzwońcie do niego lub piszcie. Cena 3tys z haczykiem z tego co pamiętam z rozmowy. Skrzynka miała wymieniany olej co kilka pojeżdżawek (częściej niż olej silnikowy) poza tym była rozbierana- miała wymieniane łożyska itd i wygladała bardzo dobrze. Przełożenie chyba 13x64.
Co ma Sebastian ? Sadeva ale innego niż Bad-i (nie wiem dokładnie ale też ma znaczek Citroen Sport na obudowie) . W przyszłym tygodniu mam się przejechać to wam opowiem jak to lata.
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 30 Maj, 2012
Vlodarsky napisał/a:
Dzwońcie do niego lub piszcie. Cena 3tys z haczykiem z tego co pamiętam z rozmowy. Skrzynka miała wymieniany olej co kilka pojeżdżawek (częściej niż olej silnikowy) poza tym była rozbierana- miała wymieniane łożyska itd i wygladała bardzo dobrze. Przełożenie chyba 13x64.
Co ma Sebastian ? Sadeva ale innego niż Bad-i (nie wiem dokładnie ale też ma znaczek Citroen Sport na obudowie) . W przyszłym tygodniu mam się przejechać to wam opowiem jak to lata.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae