dla Mai, mojej dziewczyny...nowka z salonu, szybka akcja, w przyszlym tygodniu chcemy kupic
oba 1.3, czarne, podobna moc, podobna cena, podobne wyposazenie
ostatnio slysze, ze Toyota nie jest juz tak niezawodna. ja mialem pierwszego yarka pare lat temu i byl rewelacyjny. siostra jezdzi Vitara, wszystko gra i buczy, tylko serwis jakis dziwny, przypomina FSO
macie jakies doswiadczenia z tymi autkami? jakies sugestie?
inne nie wchodza w gre, ze wzgledow....estetycznych; -) nie bede przeciez dyskutowal. i tak nienajgorzej wskazala
ja bym stawial na swifta znajomi maja nowego yarisa i kilka razy bylo tak ze autko niechcialo odpalic ... tak samo z siebie trzeba bylo resetowac kompa i wtedy dzialalo bez problemu mi osobiscie swift sie podoba jezdzilem 1.3 i naprawde fajne autko
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pon 26 Mar, 2007
Ja tez polecam swifta ostatnio na targach siedzialem w srodku i calkiem pozytywne wrazenie z zewnatrz tez o niebo ladniejszy od yarisa. A co do nie zawodnosci to to i to japonczyk takze duzych problemow pewnie nie bedzie. Stare swifty byly super samochodami pod wzgledem osiagow jak z tym nowym to nie wiem.
Kasia [Usunięty]
swift swift swift!!!!!! :599:
jest genialny!! :):):):)
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
jak dla kobiety to swift.tylko troche surowy w srodku jest.ale jakies kolorki droga pani sobie napewno doda.
a pozatym to moze wersje 4x4??fajnie to jezdzi.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
wczoraj na regionalnej IIIce gosc podniecal sie strasznie swiftem tyle ze
1.6.... że skrzynia cud miod, ze super sie po szutrze jezdzi :D i ze wogole
takie fajne.