Yebać biede,jak sie sprzeda będzie grubo
większosc zna auto ,dla nie znających opis
1. endżin: wał korbowy wyważony, odchudzony jakieś 30%, korby i tłoki z silnika Mi16, koło zamachowe odchudzone około 30%, głowica z 406 2.0 turbo, zawory ssące 42,6mm, wydechowe 34,5mm, kanały i gniazda dopieszczone, stopień sprężania 10.8:1, wałek świątka 287 stopni 12.8mm wzniosu, siakaś inna mapa w kompie, ale to trzeba dograć... Kompletny wydech magnexa z kolektorem 4w1,wali marchewami jak prom kosmiczny
tak to jedzie mniej więcej:
http://youtube.com/watch?v=LQxzKLRzHM0
2. buda / wnętrze:
-klatka zgodna z załącznikiem(robiona przez Piotrka Barana)
- wypatroszone wnętrze - 2 kubły Mirco,szelki ,kiera RRS
- maska z laminatu na 4 zapinkach
-klapa tylna z laminatu
-aku z tyłu
-rdzy brak !!!!!
3. zawias
kayaba agx + springi lesjofiord
silentbloki wszystkie z ertalonu czy innego teflonu, podobnie poducha pod skrzynią
4.hamulce z 306 gti ,klocki sparco r61(odpowiednik ds3000),korektor Tiltona.Hamuje jak poyebany
5.fele mega lekkie z c5(z tej niepękającej seri),opony nówki federale
Auto brzydkie i odrapane,ale naprawde szybkie
Do auta dorzucam -skrzynie biegów,amory bilstain B6,springi eibach,fele ori z toyo r1r
cena za wszystko 11900
tel 503 171 721
Ostatnio zmieniony przez rabarbar Wto 19 Cze, 2012, w całości zmieniany 1 raz
119000 ?? nie,jednak troche za duzo niech zostanie jak jest
za duzo = zbyt duzo , czyli jedno mniej
ja nie mam cisnienia na sprzedaz,po prostu napaliłem sie na pewien wózek (a w zasadzie dwa),jak sie nie sprzeda,a pewnie sie nie sprzeda bo ludzie sie na autach nie znają,to zostanie.mój młody robi za 2 lata prawko to moze go dostanie
auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 17 Maj, 2012
szybka fura, jakbyś ogarnął jakoś budżetowo z zewnątrz i wewnątrz, to pewnie nie miałbyś problemu ze sprzedażą
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Czw 17 Maj, 2012
narazie troche sie popyeprzyło,bo mi dzisiaj rano dowód zabrali za brak przeglądu,i nie chcą dac nowego za klatke,fotele,kiere itd
Lekki detajling by napewno nie zaszkodził,ale jakoś sie nie moge przełamac,ja to auto lubie takie śmietnikowe
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pią 18 Maj, 2012
kolejna próba sprzedaży forumowych naklejek za 12 tysięcy (pod pretekstem sprzedania samochodu). nie macie litości
Wysłany: Pią 18 Maj, 2012
nie,nie,gdyby na tym aucie były forumowe naklejki to cena byłaby o 10 tysi wyższa