nie no bez przesady... chyba nijakie jak malo ktore. straszna nuda, takie troche nic. jeszcze eska, czarna, jakas felga, ok... Nie mowie ze zle auto ale ono jest od czego innego i inne rzeczy robi lepiej...
[ Dodano: Czw 22 Mar, 2007 ]
a WILLIAMSA bez kija niech nie podchodzi w ogole...
Mówię o autach w tej klasie...
Które jest ładniejsze? Które ma poszerzane błotniki, wnętrze z takich materiałów, inną, tj. ciekawsze praktycznie każdą część od swojego seryjnego odpowiednika?
Żadne. Może AR GTA. Fakt, jest ładniejsze, ale nic poza tym.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pią 23 Mar, 2007
Gotti napisał/a:
Które s3? 210
210KM
Dzieki za info Gotti, widze ze troche ogarniasz temat
Nie wiem czy do normalnej jazdy co dzien po bulki oplaca sie robienie 300KM+, bo z tego co widze po stronach firm, osiagi roznia sie bardzo malo miedzy takimi wersjami a n.p. 260KM.
[ Dodano: Pią 23 Mar, 2007 ]
A co do optyki to kwestia gustu, jednemu sie podoba innemu nie, mi tak
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pią 23 Mar, 2007
JIMEK napisał/a:
k-mart napisał/a:
A co do optyki to kwestia gustu, jednemu sie podoba innemu nie, mi tak
hehehe dobre k-mart mnie wzial bokiem jak zapodasz cokolwiek na felunku sporteka to pewnie bedzie mi sie latwiej przekonac
dobra, mysle ze o optyce mozemy zakonczyc bo nie o to szlo w tym topicu, chyba ze sobie stworzymy taki temat
felgi juz mam, niestety nie na sportecu, ale mysle ze tez nie najgorsza
8,5x18"
Zawias kupilem tanio od sasiada, gwint KW, nie czul sie na nim dobrze bo "za twardy"
Mysle ze duzym plusem tego samochodu to masa latwo i nie drogo dostepnych czesci zamiennych.