auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Nie 15 Kwi, 2012
Czesio napisał/a:
Kupił bym go ale strasznie frajerska akcja poza tym Bart wygrał
+1
Bart napisał/a:
trochę żenadą zawiało...
+2
rabarbar napisał/a:
zaciekawił mnie ten temat bo jak mawiał mój śp.Dziadek "słowo droższe od pieniędzy"
+3
ja jak będę dziadkiem to będę mówił wnuczkowi żeby sobie z mordy cholewy nie robić
aaaaj, miałem nie pisać nic, Maćkowi obiecałem.. to znikam stąd już
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Pon 16 Kwi, 2012
w skrócie to Adam dał dupy na całej linii..., powinien wystawić aukcje na allegro i nie byłoby kwasu, po drugie to sprzedaje koleżanka i to ona decyduje komu sprzeda nie on, on jest tylko pośrednikiem co nie zmienia faktu że skrewił akcje i smród powstał.
Bart - chcesz kupić - zaparszam - przyjezdzaj dajesz 1000 PLN i jest Twój. Powiedz kiedy bedziesz konkretnie i już.
P.S
Wyrosłęm z przekomarzania się z Wami w necie i grzeje mnie kompletnie co tam jeden do drugiego na mój temat wypisuje - wiec nie tracie czasu - chce pomóc mojej znajomej i tyle.
Ja nie jestem już klubowiczem ale mój numer telefonu powienen być jeszcze w sekcji klubowej - jeżeli nie to PW a jak nie to Mick dysponuje moim numerem telefonu.
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Pon 16 Kwi, 2012
Przepraszam Adamie w imieniu swoim i kolegów (szczególnie tej hejtującej części). Niepotrzebnie zaśmiecaliśmy ten wątek naszymi niewiele wartymi uwagami (tudzież ofertami). Kajam się, jest mi naprawdę głupio.
Adam, nie ma sensu się unosić, obrażać (siebie i innych) bo moim zdaniem sprawę zje.bałeś Ty.
Napisałeś, że licytacja od 1zł, napisałeś kiedy koniec, więc myślę, że sprawa była jasna.
Po kilku dniach, już po zakończeniu "aukcji" wpadłeś i zmieniłeś zasady.
Moim zdaniem to nie fair, ale HH nie jest serwisem aukcyjnym, więc sprawę można rozpatrywać tylko w takich kategoriach.
Ale jestem przekonany, ze wystarczyło bez napuszenia napisać, że koleżanka nie chce sprzedać za mniej niż 1000 i każdy by zrozumiał (mam taką nadzieję).
P.S. Na forum 206 napisałeś, że każdy kto da więcej niż 1000 zł ma peżota. Co będzie jak dwie osoby zaproponują więcej niż 1000? Skombinujesz drugiego takiego rozbitka?