Saxo VTS 1.6 16V
1996r. sprowadzony w 2011r. do PL
133 000 km przelotu
książka serwisowa prowadzona do momentu wyjazdu z CH
auto bezwypadkowe, proste, bez śladów rdzy
co zostało zrobione od sierpnia 2011:
- kierownica OMP + naba
- zawias APEX, regeneracja belki, wywalenie kata, wstawienie nowego tłumika przelotowego + końcowy powerflow z seryjną końcówką (osobno oddaję seryjny tłumik końcowy)
- wymiana klocków, płynów
- dolot z nowym stożkiem ITG
- żarówki H4 Osram Nightbreaker
- zbieżność ustawiana po każdym wyjeździe na tor... a niestety udało mi się załapać na 2, Radom i Ułęż
- felgi 15" OZ Superturismo z oponami Michelin 195/45/15 w bardzo dobrym stanie
- felgi 14" alu, seryjne z VTS, speedline z tego co pamiętam
- felgi 14" stalowe z oponami zimowymi
- nowy fotel Bimarco Futura + nowe pasy OMP
- radio MP3 Alpine + głośniki przód JBL, dodatkowo półka z głośnikami Magnat
- obecnie wyjęta jest kanapa, ale to też oddaję łącznie z fabrycznym fotelem kierowcy
- dodatkowo przewody w oplocie Goodridge + gumy pod staby i skrzynie Powerflexa czekają w kolejce na wymianę
z rzeczy do ogarnięcia:
- trzeba uzupełnić klimę bo nie działa, ale podobno działała ja miałem zamiar ją wywalić
- trzeba powymieniać zapinki w przednich nadkolach bo w niektórych miejscach odchodzą nakładki na błotniki i brzydko to wygląda
...
auto było serwisowane u Marka Włodarskiego, więc można śmiało przyjąć że na chwilę obecną nie wymaga wkładu finansowego
wszystko robione jak należy
auto: 106/Fiesta VII
silnik:: tu5jp4/j4/Econetic
moc: 150/90km Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Skąd: Wągrowiec
Wysłany: Wto 20 Mar, 2012
koma600, nie jestem pewien ale daje te 98% że to ten. he he ale spoko
ja jestem tego samego zdania ! za dobre się płaci. co mi z tego że kupie sztrucla 16v za 8 tys jak włożyć trzeba kolejne 4 tys...
mimo wszystko polecam widać że zadbana sztuka no i wypluł duzo więcej niż seria