Powiem krótko, zaczynamy etap II-realizacja części !!
W przyszłym tygodniu, zaczynamy od produkcji tylnej klapy.
Maskę na kopyto przesyłam prawdopodobnie 27 lutego (100%), jeżeli nie wcześniej.
Zatem gotowe elementy, powinny pojawić się z początkiem Marca
Z mojej strony padł pomysł, na replikę Puszki dolotu powietrza tzw. Airboxa znanej firmy
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 18 Lut, 2012
EmerytRs2, mógłbyś podpytać o koszt np. maski do 106 II? Ew. dodatkowych chętnych mógłbym poszukać, tylko muszę znać koszt pi razy oko. Maskę mam, ale średnio się chyba nadaje na kopyto.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
ogólnie duże elementy oscylują w granicach ok. 350zł, ale cena zależna jest od ilości zuzytego materiału.
dajesz raściak !! , w poniedziałek wysyłam maskę!!, więc jakbys dostarczył oryginalny nie szpachlowany element, dobrze zabezpieczony do wysyłki, to prawdopodobnie w połowie marca mielibyście gotowe elementy !!.
jak coś to dzwoń, bo mało mnie na forum ostatnio a czasu na ograniecię nie dużo zakładając, że trzeba to uzgodnić z zoner AT,
klapa do focusa to doby temat na zarobek, biorąć pod uwagę, że po maxie tam rdza bierze.
Greg koszt maski około 350,-zł max, aczkolwiek musisz zebrać jakies tam minimum jeżeli chodzi o liczbę
Niestaty mam trochę utrudniony kontakt telefoniczny z ZonerAT, (zapracowany gość)
Kto z listy dalej zainteresowany?
Koszt Maski Czarnej 340,-zł. plus koszt wysyłki.
Jeżeli ktoś chce kupić kontakt PW w celu pobrania instrukcji obsługi
Maska robi robotę !! Waga ok. 6 kg. mocna sztywna, po prostu Snickers
Ok jeżeli jest taki produkt, wątpię by cena była dużo niższa, chodzi głownie o sztywność i jakość
przy dużej masce jaką ma cif, może ją poderwać, może dojść do jakiś fizycznych uszkodzeń spowodowanych napięciami.
Musi być raczej zachowane żebrowanie zewnętrzne , aczkolwiek spytam się.