osobiście Ci zaprojektuję i wykonam, może jeszcze na gwiazdkę dostaniesz
kiedyś na Marywilskiej wykonałem na szybko, skrzydło klapy tylnej do fiesty Rasputina
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Śro 21 Gru, 2011
widzę że jestem dopisany na wszystko
pisałem, że zastanowię się nad maską bardziej w celu poprawienia rozkładu masy niż odelżania fury, ale jednak olewam sprawę. jak będę mial te 350 to pojadę na ułęż i styknie
Emeryt a teraz na spokojnie mam pytanie czy przy okazji tam gdzie robicie maskę by mogli mi zrobić maskę skorupkę do civika (zeby użyć tych samych materiałów przy robieniu grupki żeby wszystkim wyszło taniej)
Mógłbyś się dla mnie o to zapytać?
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
M, a teraz na spokojnie, myślisz że ktoś kto robi takie rzeczy i ma przerób nie ma pod dostatkiem na bieżąco takich materiałów? 1kg czy 2kg żywicy Ci ceny nie zbiją. jak weźmiesz 3 beczki po 200kg to tak
W Twoim przypadku największym problemem jest to że do Twojej maski trzeba zrobić inną formę.
problem w tym, że do wykonania trzeba mieć kopyto -patataj
z tego co wiem, koleś dopiero zaczyna ,o niegdy nie robił tego zarobkowo, na razie zajmuje się sc/cc do końca marca.
spytam się.