a swoja droga sporo typerow wysypalo sie na allegro
czyzby ludziska wymieniaja na nowego?
Wysyp typerów? , widze tylko ejdnego nowego, reszta to są sztuki które sprzedaja sie juz od dobrych miesięcy i nikt ich nie kupił do tej pory, a ten jeden nowy to też pewnie tylko nowe zdjęcia
auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Wysłany: Śro 28 Lut, 2007
a co myslicie o tym mocniejszym? napewno ktos zna to auto, co mozna o nim powiedziec. Nadaje sie od jazdy na codzien? jak z by bylo explatacja tego auto, tzn jest ono juz na umarciu czy druga mlodosc?
a swoja droga sporo typerow wysypalo sie na allegro
czyzby ludziska wymieniaja na nowego?
to prawda... jeszcze 2 mce temu na allegro widywałem 1 -2 ctry tygodniowo.. teraz zwykle po 5 -6 czasem wiecej sztuk....
ALE!! niestety 90% to sprowadzane sztuki.... nie tknąłbym kijem...:]
apropos nowych ctr'ów...
w PL z tego co wiem nie zamówiono jeszcze ani jednego:/ a w klubie ctr w uk chłopaki skupują już graty do modowania i zapowiada się conajmniej 10 sztuk w pierwszym miesiacu.... :562:
fajny kraj mają, fajnie zarabiają... :570:
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 01 Mar, 2007
nie tknąłbym samochodu z polski. Szczególnie takiego , ctr'a
no_fear [Usunięty]
Wysłany: Czw 01 Mar, 2007
lenny napisał/a:
w PL z tego co wiem nie zamówiono jeszcze ani jednego...
Minimum 2 są już zamówione Czarny i czerwony...
Cytat z innego forum (20.02):
"Ktos napewno kupił juz nowego CTR lub kupi bo na Cargo w gdyni 1 sztuka kolor czarny z promu zjechala plus 10 sztuk type S . Kolega co tam pracuje mial okazje jezdzic i mowi ze wporzo"